Thursday, August 4, 2011

Tadi ber'sms with my sis in law........dia rasa nak pakai Abaya untuk Raya tahun ni........macam bagus pulak idea dia......

Sis in law aku sorang ni idea dia memang always suppurb...
aku suka, aku suka bila dia kata dia nak pakai abaya for this Raya celeb.

Lagipun dia dah jumpa satu kedai arbaya yang best kat shah alam...
cutting bukan cutting gedobos tu...nie cutting berbody...aku memang suka part-part tunjuk lemak kat badan ni.

so...as usual time orang lain tengah titon...aku lak dok servey abaya kat internet...

sooo sambil google tu, aku jumpalah antara abaya yang best...jom cuci mata...


http://modestplus.wordpress.com

tang belakang tu I loike ^_^






Click to view enlarge image


semuanya shantiks-shantiks kan ? eheheheheheheheh........

Me Naughty..me Netty

5 comments:

aTy _faRed~ said...

cantik..!! tapi asben ai awal2 dah kate tak boleh..sebab die kate nanti glemer sangat...cehhh...:)

Lelord said...

heheheh nanti raya aku tayang abaya aku lak

fazilzura said...

sume lawo2... tp kalau cm i yg agak rendang ni ..aduyai , cm x bape nak kene le plak huhuhu

mummy_ayu said...

wah..berabaya la ko tahun nie..

Oyat Ceritera said...

a'ah la canteks....tp kita pun agak rendang..ngeh3


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno