Tuesday, August 16, 2011

Mood Nak Kasi Kad Raya Berkobar-kobar....korang nak tak terima kad raya dari aku?...

Tengah tengok kad raya aku nie haaa...
banyak pulak tu...
bukan berlaagak artis....cuma suka suki jer...

Dah tulis kat separuh member ofis...
hmm....tetiba mati akal, nak tulis pada siapa pulak..

err..ada sesiapa yang jenis suka terima style manual kad raya lagi tak?

kalau ada sila bagitau aku..leh aku pos cara manual kat korang...
tangan aku tengah gatal nak menulis pada kat raya nie...

psst- kalo nak bagi tau kat komen box....kalo taknak aku publish add pun bagi tau sekali eh.

sekian....
Me Naughty..me Netty

11 comments:

*Miss Geli^ said...

haa..ada address aku ritu kan? hantar untuk aku sekali

mummy_ayu said...

aku nak..pos tau..ko nak alamat opis ke alamat umah..
he he he...

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

leh dapat 4keping ke hehhe sbb kami ada org oppsss tuk laki i x payah la hahahha...
nak bg apa salahnye ...nak address kew...

Diela Zaimi said...

wahhh...nak! nak! serius ke ni kak net? kang bg address siap2 malu plak bila kak net sound "ko sape? aku tak kenal pun? maka x boleh bg kad!"
hahahha...

Puan tia said...

xnk la.. heeeeeeeeeeeeeee


nak nak nak..nak tampal kat dinding..miahahahahah

mama tisya said...

rajin ko ye..ko bg by hand bole tk..hehehe..jimat duit pos

notti netti said...

alah, korang kasik jer add kat aku..nie miss gelinya add jer ada kat aku..korangnya mana?

-CikLabu- said...

Nak!!..nak!!!dh lame xmerasa kat raya manual..kak net anto let kat ciklabugebus..nnt ciklabu reply yea..:)

notti netti said...

ciklabu- nak? okee sure....:)

SyUhAdA said...

besnye..nak jgk..bleh?

notti netti said...

Syuhada....bak sini address :)


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno