Tuesday, August 9, 2011

Giveaway 1 Soalan 1 Duit Raya - Soalan kedua................

Soalan untuk hari SELASA berbunyi seperti berikut :-


Di dalam blog kek notti netti ada satu kek Net buat khas berbentuk sejenis bola dalam sejenis sukan. Nyatakan jenis bola (kek) tersebut? sama ada kek berbentuk bola tenis? bola sepak? atau bola-bola cinta, serta nyatakan harga kek tersebut.



-Pastikan anda semak betul-betul jenis kek berbentuk bola tersebut. Jangan tersilap sudah :)
-seperti biasa, bagi jawapan di comment box.
-jawapan yang tepat akan diumum esok pagi dan pemenang diminta untuk menyerahkan no acc MBB dalam tempoh 24jam.
-Pemenang akan menerima RM10 hengget cash (ditransferkan ke acc anda)

Me Naughty..me Netty

19 comments:

mama tisya said...

kek bola rugby rm 100

syanasaid said...

bentuk bola rugby
rm100

wahida said...

huwaaaa!! nak join tapi baru je singgah sini dan baru je nak berkenalan dgn blog ni...tak tau jawapan...huhu...

salam kenal..

syazwani 'atiqah said...

KAK NET...
nk try jwb lg...

kek berbntk bola rugby...ntok pmainan rugby...harga RM100...

sheefa said...

Bola rugby... RM 100.... Kan.. Kan..? Yeaaayyyyy~~!!! Huhuhu.. :D

mummy_ayu said...

kek bentuk bola rugby.....aku ingat..
:-)

NUR AIN ZULAIKHA said...

Jawapan : Kek bentuk bola rugby...Kek sebagai hantaran kahwin..Harga rm100..

Sidratul Muntaha said...

jenis bola (kek) tersebut?
- bola rugby (kek perkahwinan hairul & effa)
harga kek:
rm100

shidasyakirin said...

salam,

me nak teka

Kek hantaran Bentuk Bola Rugby
harga RM 100

http://shidasyakirin.blogspot.com

maszmadi said...

nak cube leh x?? kek bola rugby, harga RM100...

k

Huda said...

kek bola rugby harganya rm100

Golden Rose said...

kek berbentuk bola rugby harga RM100

Puan tia said...

Bola rugby

RM 100

Zue AnnaLeeya said...

aku try yer net...

kek bola rugby
harga : RM100

hrp2 bertuah... hehehehe...

Lyana said...

Kek Bola Rugby...
RM100...

abazilah said...

nak join .

kek hantaran bentuk bola rugby !

RM100

Nadhirah Ahmad said...

Bola rugby.rm 100
(kek hantaran)

affiq said...

assalamualaikum.. sy mencuba jawab yer..

kek bentuk bola rugby..
price, RM100

fiQ'Ra said...

sy jawab tau ~

jenis kek hantaran bola rugby

harga, RM100 ( utk kawan)


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno