Wednesday, August 17, 2011

Hari Ni Ada Majlis Berbuka Anjuran Ofis Aku, So Aku Ada Sedikit Door Gift Gitew.....

Huhuhu bulan baik nie eloklah kita berbanyakkan sedekahkan?
Baju dah beli banyak-banyak...mahal-mahal..takkan tak mampo sedekah ehehehehe..(aku tujukan khas untuk diri aku sendiri)

oleh yang demikian,
aku ada sesuatu  berupa door gift untuk semua bebudak ofis aku :) yang attend majlis berbuka puasa todaylah...yang tak attend tu eheheheheh........nanti-nanti aku fikir, nak kasik or tidak...muahahahahah........

so, petang nie kami berbuka di Kuala Lumpur International Hotel. Nasib baik oyat ikut sama, idok aku sensorang jer pompuan yang pergi.

apa yang aku nak kasi yer?...
ooo takdelah hamper raya giler-giler.....just a small gift untuk berbuka.....

iaitu....

canister raya......dalam tu ada choco dates.....8 bijik.


tu..isi dia kat dalam tu....

siapa yang buat?...
haaaa SIL aku yang buat....dari blog The Functions 




kalau korang berminat nak buat customize canister for raya, birthday, kahwin......boleh contact me or my SIL yer......:)


Aku harap budak ofis aku sukalah terima door gift nie........ikhlas dari aku dan suami aku.

Me Naughty..me Netty

10 comments:

iduraz said...

kan best kalo ku juga jd opismate mu..hehehe

mama tisya said...

bestnye dpt door gift tu...opis aku pn ada majlis berbuka arini tp aku tk p pn...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

cantik.kalau mcm ne berapa ye?

notti netti said...

iduraz- ehehe meh le jadik opis mate aku..meh le..

aimi- ko selalu tak pi..

baby- cenggini RM5 hengget.

mummy_ayu said...

cantiks....aku kira x opis mate dpt tak? he he he

MamaEma said...

wah, pemurahnya dia..

fazilzura said...

i nak jgk beb ..

murah rezeki mu

notti netti said...

FAZILZURA-EHEHEHE MUAHAHA

Anonymous said...

salam..nak tnye...nk dptkan mcm ni jugak mcmne..blh tempah kat mana ye...
actly ofis sy nk buat mjlis berbuka puasa jugak...so blh bg door gift ni...

notti netti said...

boleh beli tin ni kat fesbuk ~The Functions~


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno