Wednesday, August 10, 2011

Baju Raya Yang terakhir Untuk Tahun Nie....dah...habis dah..takde lagi dah....betoi.......

huhuhu hehehehhe..ok..ok....dah nak habis dah..
cukup 3 jer baju raya untuk aku gayakan tahun nie..muahahhaha
yang last nie....simple rasanya....cuma harga tak sesimple yang digambarkan....
beli kat kedai feveret aku kat Maju Junction....

warna terqoise.......tapi kat gambar macam kelam lak..gambar Pentipu!!!!

nie time tengah testing-testing baju kat butik tu......aku sebenarnya macam takmo...sebab dah ada 2 baju raya....tapi..bila tukang sorak/supporter banyak memberikan galakan suruh aku keluarkan duit.....makanya aku secara rasmi terpaksa ambil baju nie dengan perasaan senyummmmmmm memanjang...ehehehehe

nie kat fitting room......masalahnya sesuai pulak tu dengan aku!....tu yang terpaksa beli. Prinsip aku, try sekali...ngam...kena beli...idok aku termimpi-mimpi......er..tudung tu bukan tudung raya eh......

sebenarnya baju yang aku beli tu....cantik kalau tengok live talecast...sebab bits-bits dia banyak and ada sulam-sulaman gitew. Tapi gambar taken from hp nie macam...blur jer.....

Harga??? hehehe apa yang mampu aku miliki jer aku beli..yang tak mampu...aku tak berangan setinggi gunung karakatua...(betul ker ejaan aku?)

 Haaa...ada banyak lagi baju yang ada jual kat butik nie.....see....
yang paling aku suka, tokei kedai dia walaupun cina, tapi ramah tamah.....and salesgirl dia juga banyak membantu...sebab tu aku suka...kalau ke dai yang baju cantik-cantik tapi tokei and sales girl cam ntah apa-apa...akupun tak hingin....
tapi..kedai ni memang best untuk melaburkan duit aku.....seyes!!!!


haaa..dan lagi...dan lagi...dan lagiiiiiiii......................................aku pensan!!!!!


psst- aku terbeli baju kaler hitam pulak dah....TERBELI yerrrrr bukan BELI!!!!!!!...ni yang payah kalau bawak tukang sorak........eheheh semua lawa...semua shantiks.....ehehehehehehehe

kalao keluar ngan Mummy Ayu...mesti dia warning aku and kasi tazkirah.....walaupun aku tetap beli, eheh windu nak kuar ngan BFF aku tu......

Me Naughty..me Netty

14 comments:

MamaEma said...

apa nama butiknya?

eRiNsZ said...

adehhh aku 1 elai pn blom bli lg ni adeeehhhhh

mummy_ayu said...

windu gak nka kuar ngan ko..
jumaat nie ek?
dan aku akan pastikan ko tak terbeli lagi... :-)

notti netti said...

MamaEma- butik MINT Fashion :) maju junction.

MamaEma said...

tingkat berapa..harganya camana...mahal sangat ke..tak mampu juga ni..hehe..tp nak melaram saja lebih..ahaks...


apa - apa persiapan pun langsung tak beli ni..risau juga ni

notti netti said...

MamaEma- harga kat butik tu...lebih kurang dari RM150 - RM450 jer.....:)yang best tu...tadi one of my friend siap boleh booked dulu baju..bayar RM50 hengget dulu.....dia kasi tempoh sebulan untuk settlekan lebihan harga baju kurung tu....... tingkat G.

@e_da said...

serius cantik.. tp kita ni tak padan la nak beli yg dah siap.. ada je yg tak kena.. sebab i ni rendang.. heheh

iduraz said...

cantik2 baju kt butik tuh..kena gi jengah gak la..yang [asti baju raya kamu suma pon melatoppppp

MamaEma said...

waooo..thanks cik notti...harus pergi serang ni...hehehe...

notti netti said...

@e_da - alaaa boleh jer...kawannet pun rendang jer...


iduraz- tinkiu eheheheh

Nana said...

jelesnye org tu dah 3 baju raya
aku sehelai pon blom bli lg ni

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

perghh...dah banyak shopping baju raya..kita ni satu pun tak dak lagi tau..nasib baik anak2 ngan hubby dah settled...lepas ni fokus fokus fokus cari baju raya kita lah pulak..

notti netti said...

Nana- eheheheeheh sebenarnya 4 ehehehe terbeli satu.

Zamzarina- eheheheheheheheheheh

mama_umar_maryam said...

siyes mmg cantek,klu aku ade skali pon aku sorak abis2an soh ko beli =)


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno