Thursday, August 4, 2011

Cer korang try beli Jeans Size kecik......mesti korang usaha nak kurus kan?.....

Huhuhu..hari nie aku bukak topik pasal kurus...

Sebab aku dah berjaya kurang 1/2kg...bangganya ngalahkan dapat award...
bukan apa...untuk umur and status isteri anak 2 cam aku nie...memang susah sikit nak kurus...buatlah apa jenis dietpun..
memang susah......sampai satu tahap aku kemas almari rumah....
terjumpalah satu skinny jeans yang tak pernah aku pakai....
aku beli time offer dulu.....seyes shantiks...cuma itulah..size tak kena........kalo aku pakai...sendatnya ya rabbi.....bukan tahap sarung nagka or sarung guni dah....tahap apa pun aku tak tau.
sumpah buat malu jer kalo pakai depan orang.........menggelebir sana sini........
terjulurq terjuntai lah...umpamanya.

Disebabkan itu, aku gantungkan jeans tu dalam bilik aku....sebagai penaik semangat untuk aku kurangkan sikit berat badan aku time puasa nie......

semalam yang buat aku happy sikit oklah..berat badan takdelah nampak perubahan kurus gila-gila....tapi yang bestnya bila aku try pakai jeans tu....muat...takdelah umpama muat lobos.....ianya umpama muat yang lemak-lemak pun sekali muat tersarung dalam itu jeans....bukan macam sebelum nie...seksaaa jer tengok lemak tu terkeluar...kesian pulak.

Happy sangat....so kengkawan...apa kata korang cari or beli baju yang size kecik sikit dari body figure korang sekarang...
at least boleh jadi pembakar semangat utnuk korang usaha kuruskan badan......

cer try........

bila aku suh try tu....janganlak korang cari seluar ngandung korang yang dolu-dolu...seluar ngandung tu.....size lain...........ehehehehhe

Me Naughty..me Netty

2 comments:

fazilzura said...

suor yg raya thn lepas zr beli pung dh longgar sgt2 dh , pehtu beli thn ni yg kecik skit, pung dh cm suor pinjam ..

myb sebab kes x lalu mkan le ni... hrp2 pose ni leh kasi lg kurus

mummy_ayu said...

caya la..leh la aku try petua ko nie..


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno