Wednesday, August 17, 2011

Hehehe Dah Beli Novel Ni (YES BOSS!) ...Lagi Awal dari Mummy Ayu.

Semalam after kerja terus ke Midv beli barang dapur barang sekodi dua,
Tak lengkap kalau tak singgah MPH...

sampai sana, ker area stationary and then novel..


huhu nampak novel nie......terus grab..
Mummy Ayu order...tak tau dianya dah sampai ke blom...
ehehehe malam nie tsemalam tak jadi touch up rumah...
sebab baca novel nie...

Novel apa?

YES BOSS! by Areila Sahimi.


eheheheheeh
Me Naughty..me Netty

5 comments:

mummy_ayu said...

ah. bunci..aku punya belum sampai lagi...

Siti Kartini said...

kak, saya nye dah sampai last week, dah khatam pun. bagi saya tak la se best MAID. a bit dissapointed la sebab tgk sinopsis cam best sgt2 kan :)

notti netti said...

Siti Kartini- laaaa yer ker?......hmm akak tak baca lagi..akak just baca neding dulu..eheheheh...tapi betoi..apa-apapun MAID tetap championlah!

~~@lyci@~~ said...

bestt x novel ni.. skrg pun den dh kemaruk bc novel hehe..

Lelord said...

hehehhehe kaki novel sila listkan novel apa yg best, balik ni aku nk borong


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno