Friday, August 12, 2011

Semalam Berbuka Puasa Di CitiTel, Midvalley.....................meriah giler makanan.

Semalam terlampias jugak niat aku nak belanja Mak bapak aku berbuka puasa di Cititel Hotel. Ambil pakej Buffet Ramadhan. Itupun last seminit pukul 4petang aku call buat reservation.

Silap jugak semalam tengok kat website Cititel tahun 2010 harga time tu RM60++. Hmm tapi semalam err...Harga sekepala RM81.20 termasuk tax. Gulp.......takperlah janji mak bapak aku happy. Cuma yang tak bestnya, Husband aku tak dapat datang, ada majlis kat tempat kerja dia. So, tempat husband aku digantikan oleh abang aku. Kanak-kanak umur 6 tahun ke bawah, free eh....so aku paksa si Imran and si starbuck latte makan sungguh-sungguh semalam. Yang pasti aku bangga ngan starbuck latte....dia makan memang seyes sungguh-sungguh sampai tertidolah........pukul 4.30 pagi baru bangun nak berak. Eheheheeh........walaupun bapak aku nak bayar, but aku takmo, dah niat nak belanja diaorang. Dah belanja........sejuuuukkk jer hati, jantung, limpa ni.

So...mari kita kenyangkan fikiran kita dengan gambar-gambar sekitar berbuka puasa di Cititel, Midvalley.

Si Imran and Starbuck latte tengah makan....time nie orang lain tengah tunggu azan...terliur jer tengok budak berdua nie makan.
 Tamak tak aku ambik 3 dessert sekaligus!.....aku makan 2 jer...satu cawan lagi aku paksa abang aku makan.

 Abang and bapak aku......meja makan tu penuh sebab diaorang jer.

 Mak aku....kengkonon nak makan sikit...last-last dia paling banyak ambik eheheheheh...siap suh aku ambil lagi, sebab dia malu..muahahahahahahah

 Nie..tak penuh meja lagi......baru sikit....padahal 4 orang makan.

 Aku tak makan banyak sangat semalam......rugikan?...

Aku makan nie jer......percaya tak?????

alhamdulillah kenyang.............seyes! banyak giler menu kat cititel buffet ramadhan tu.........ada yang tak sempat aku rasa lagi.....macam tempoyak ikan patin, siput sedut, asam pedas ekor....haish.....perut kalau dah belajar diet...memang takmo terima makanan banyak-banyak laaa.....

solat kat tingkat 5........cantik bilik solat dia.

kalo korang nak buat reservation berbuka puasa kat Cititel, boleh call no nie-03-22961188..........
Me Naughty..me Netty

5 comments:

fazilzura said...

Makin mahal kan .. gile tui ..

daku mmg x de le nk makan2 kt otel , kecuali kalau opis ke or pree..
nk byr sdiri ..rs nye baik suh mama ku masak ...
lg pun mmg fmily ku jnis x makan luor

SuriHanna said...

seronoknya berbuka dgn mak & ayah..
mesti best kan...

Aleyn said...

81rm...pergghhhh....

patutlah menu meriah...hehe

zh-ena said...

WAH MMG MERIAH MENU YG ADA

Papa-NtiQ said...

puasa bulan depan ni nak pegi sana lagi? menyelerakan nampak
Kebetulan saya baru jer makan buffet kat sana baru2 ni ngan famili dan dah upload pics kat blog.
Senang2 tu jenguk yer blog saya kat www.blogmakanbest.blogspot.com topik pasal 100% makan, makan dan makan tak de topik lain :)...warung, gerai, restoren...
Kalu bolih tu follow la blog saya ok TQ TQ TQ


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno