Thursday, August 18, 2011

Yeay...Posto-posto...........Kad Raya nak Datang Dah.......


Uisshhh jenuh plus happy aku menulis kad raya.
dah lama tak buat aktiviti cenggitu...
last buat time belajar kat Uni dulu. Lama giler dah tu.......
perasaan menerima dan memberi kad taya cara manual nie lain sikit feeling-feelingnya.....
ada bunga-bunga dihati gitew...........

haaa...bukan takat korang (blogger) and kawan-kawan jer aku kasi........dengan laki akupun aku poskan jugak kad raya.....padahal boleh jer selit dalam beg kerja dia.....tapi kasi dia teruja skit... surprise cara zaman dolu-dolu konon bini dok rumah, laki kerja askar dok dalam hutan, bangga terima kad raya kekdahnya..........

eheheheheh.........
so kengkawan blogger and kengkawan lama, tunggukanlah kemunculan kad raya ikhlas dari aku.

Maaflah sebab teruja sangat, cara aku tulis dalam kad raya tu dah macam tulis dalam blog pulak....penuh satu muka. eheheheheheheh

Apsal sejak bulan puasa ni aku happy jer eh?...............takde perasaan amarah atau cemburu tahap melampaupun.........???

Me Naughty..me Netty

6 comments:

mama tisya said...

ko tulis karangan gk ye dlm kad raya..astaga

iduraz said...

bagus kamu..takdelah tradisi hantar kad raya nih pupus camtu jerk..

zara zaman said...

aloh terlepas nak kad raya... net lawanye tulisan...

notti netti said...

zara zaman- sempat lagi :) meh kasi add.

fazilzura said...

wahh besh2 ... i pun otw pos kad2 raya

Aleyn said...

Rajinnyer...utk I ader tak..ekeke


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno