Friday, August 26, 2011

Senarai Semakan Untuk Hari Raya - Goodies Bag???

CHECK!!!!!




Huhuhu...just a simple door gift untuk kanak-kanak riang yang nak datang beraya di rumah Mak Bapak aku tapi dengan tujuan nak duit raya. Makan Takmo!!!!.......bosan aku tahun lepas, budak-budak datang, aku just tanya disebalik pintu pagar. Nak duit raya or nak makan?.....diaorang sama-sama jerit nak duit rayaaaaaa!!!!!!!. Dah dapat duit raya, masing2 blah.

Kali nie, aku bagi suprise sikit, aku kasi goodies bag and duit raya setiap sorang. Buat bekalan naik besikal ke rumah orang-orang kampung nanti. Sesambil tu aku kasik warning, bukak duit raya bila keluar dari kawasan rumah. jangan buang sampul kat depan rumah ni...ehehehe...kena warning, kang diaorang dapat duit raya jer...terus bukak sampul and ambil duit raya, sampul bersepah diaorang buat....akuuu jugak kena kutip sambil meratap sayu.....Huh! kena ajar skit diorang mengenai kesedaran sivik ni. Raya...raya jugak.

Isi dalam goodies bag tu apa ya?
|
-Biskut Oreo
-Cokolat ferrero rocheeee
-Churp-churp Lollipop
-Sticker sponge bob

plus duit raya.

harap-harap kanak-kanak suker laa hendaknya.............

Aku sediakan dalam 30 bungkus goodies bag jer.........kanak-kanak datangpun aku target 15 orang jer...lainlah Pak Amri kasik RM50 sorang...mau satu Negeri Melaka kanak-kanak datang beraya.


Me Naughty..me Netty

5 comments:

mama tisya said...

nk jugak utk tisya...heheheh..rajin ko wt goodies bag...tp tula bdk2 bkn nk mkn pn...nk duit ry je

zh-ena said...

lain dari yg lain net buat

mummy_ayu said...

wah.sweet la...cun..kalu mcm nie.mak budak pun nak nie...

bOnda said...

COOLLL
tak penah dibuek dek oghang lagi kan kasik goodies time raya ni..
murah rezeki ko nett
;)

notti netti said...

aimi- utk geng bachelor..mesti ada eheheh

zh-ena- sebenarnya kat segamat dah buat...net tiru diaorang.

ayu- eheh ada..ada...

bonda-aminnnnnn...net postpone kasik hadiah eh..net dah ada kat kg.


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno