Monday, August 8, 2011

Saya Demam Hari Ni...uhuk! uhuk!

Nak jawapan pemenang soalan pertama Giveaway 1 Soalan 1 Duit Raya?
ehehehhe sabar naaaaa....esok pagi saya umum.....

tapi esok maybe ada perubahan sikit....sebab ada yang komen...kalau hari-hari soalan keluar jam 8am, ada yang tak sampai ofis lagi........ok..ok.....nanti saya rombak waktu soalan publish yer.......

saya sekarang berchoti di kampung....nak beli keperluan raya anak-anak and langsir raya untuk mak. Seyes....balik ke Alor Gajah......hari Sabtu......jammed tuuuuu...lebih-lebih lagi nak ke Tampin.....dah macam nak sambut raya........sana-sini penuh orang shopping raya....tak masuk bandar melaka lagi.....ingat hari ni nak ke bandar Melaka ke Jusco Meaka or MITC maybe........baru seronok nak beli baju anak-anak.

Tapi sekarang nie tengah berjuang lawan demam.....sebenarnya since jumaat malam dah rasa lain macam kat tekak.....tu yang ambil ubat and minum air banyak tak hengat.....then hari sabtu ahad okey lagi...lite-lite panas gitu but still boleh keluar bawak anak jalan-jalan...but semalam...memang serender.......demam panas and plus...bila anak-anak buat hal (diaorang mana tau mak dia demam ker...sakit ker).......boleh pulak main kejar-kerjar adik abang....sudahnya dua-dua muntah atas aku yang tengah baring.......

Ya Allah, nak ngamuk...aku tak larat.....aishehhhh..udahnya tiga-tiga anak beranak nie mandi satu toilet tengah malam haaaa.........harap-harap anak aku tak demam udah...esok nak bawak diaorang ke KL. Berpuasa di KL for 1 week.

Pagi ni bangun.....bolehlah sikit but still panas-panas badan lagi.....gagahkan jugak laaa...nak buat camno....anak-anak nak berjalan jer kerjanya.......cepatlah kebah demam oiiiii.......sob sob sob

Me Naughty..me Netty

3 comments:

mummy_ayu said...

ala sian ko..makan ubat, minum air banyak2..... :-)

fazilzura said...

ye betui tu , sian ler kt sapo2 yg masuk kul 9 tu ...

* lor, hang domam ker? domam doyan ke domam raya ni....

makan ubat key

@e_da said...

rezki ramadhan n raya... TQ nett!!!!


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno