Monday, August 1, 2011

Salah satu wishlist nak sambut Raya dah DONE!

ini wishlist aku.........................
  1. Bikin custom made sampul duit raya ~ memang wajib aku buat kali ni, shantiks-shantiks punya.
  2. Buat cupcakes ramadhan. Kali ni nak buat sungguh-sungguh, taknak orang order baru buat dan aku akan jual dalam kuantiti yang small-small. Contohnya 4 bijik satu kotak (aku nak buat style kad raya tu.....) kiranya cupcakes ditransformkan menjadi kad raya..err...korang faham tak maksud aku?
  3. Buat hamper cupcakes, ya..kena mula buat contoh mulai sekarang!!!!! aku kan takde kelas malam.
  4. Prepare langsir untuk rumah mak aku, walaupun mak aku taknak tukar langsir, tapi aku rasa langsir mak aku tu dah cukup tahun dah.....dah kena pencen.
  5. Tukar duit raya yang baru harum wangi tu awal-awal, kang lambat-lambat bank kasi duit buruk. Kang takde selera aku nak kasi duit raya kat budak-budak.
  6. Prepare door gift untuk tetamu yang datang rumah mak aku (rumah aku lain cerita). Aku suka ikut style pihak suami aku kat segamat, bebudak datang beraya, they all kasi doorgift berupa gula-gula dalam plastik, tercengang-cengang bebudak yang datang beraya tu. Aku pun nak buat bebudak kat kampung mak aku turut tercengang sama. Eheheheh sukanyaaa...tak sabar aku nak kenakan bebudak tu semua.
  7. Cari baju raya cantik....cari baju raya cantik...cari baju raya cantikkkkkkkk........
  8. Cari biskut raya...cari biskut raya........cari biskut rayaaaaaaaa.........
  9. Kasut raya?????? harus!!!!!! tradisi yang tak patut aku lupai kan nye!!!
  10. Buat hamper raya for my blogger friends...insyaallah....


Wishlist yang dah settle.......(NO 1).

Bikin custom made sampul duit raya ~ memang wajib aku buat kali ni, shantiks-shantiks punya.


-Tapi bukan custom made punya...nie yang ready made punya........eheheheeheheh


dah settle.......hmm boleh fikirkan wishlist seterusnya.....
ohhhh tak settle lagi...kena masukkan duit dalam sampul..baru dikira settle...ehehehehehe
Me Naughty..me Netty

4 comments:

mummy_ayu said...

nie bukan buat, nie order...tak aci la..

::NureeN:: said...

nak 1.. heheh ;p

Watie said...

Rasanye kat johor mmg bg duit raya + gula2 dlm goodies bag. My father pun wat gak.Teringat masa kecik2 sanggup ni xnk tdo mlm raya nk tunggu my father bungkus gula2 n duit raya dlm plastik tp ujung2 tetido gak. Ntah kul bpe dia buat! And skang ni i pun buat gak tp utk anak buah jer sbb yg bdk2 dtg uma, my parents yg setlekan! Huhu

fazilzura said...

wah awal2 dh siap kan sampul ghayer ye... nak jgk


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno