Wednesday, December 1, 2010

Imran Belated Birthday Giveaway..............Jom Join.....................

Yup........giveaway seterusnya...........dedicated to my 1st son... 
MOHD DANIAL AL IMRAN
sempena sambutan birthday dia on 10 Sept 2010 (hari raya hari tu)
"
"
"
So...tak nak panjang cerita.......what should u do???
eheheh...
kasi susah sikit...
ehehheh......
asyik benda sama jer kan...rasanya uols pun dah sedia jadi my Follower kan? kan?.....so tak payah la nak follow-follow nie..rimas gak kan?......lagipun i jemput semua manusia kat bumi nie join, I tak kisah, blogger or non-blogger boleh jer join this contest..................
again...
WHAT SHOULD U DO????????
'
'
;)

eheheh..gelak jahat.....
"
"
"
"
I nak U print picture birthday boy kat atas tu...................
Print?
Ya! Print!!!..Cetak....
tak kisah lah...nak print ker lukis ker...cetak atas batu ker...buat banting ker, banner ker....print atas muka ker.......tepek kat muka bos ker...tepek kat muka anak jiran ker...tepek kat pintu ker....kat mana-mana lah...as long as...jangan la tepek kat badan anjing ker..badan babi ker......kan? kan?......u nak suruh MAK Mentua U (yang anti U) pegang gambar birthday boy pun buleh....ikut kreativiti u
ehehehehhehehehe jangan lepas tu ur MIL kejar u sudahlah......
"
"
"
"
then......sila snap gambar u dengan picture anak I...
pun tak kisah...nak snap dengan sesiapa ker...nak snap ngan VIP ker dengan artis ker.....dengan skandal ker......janji pegang gambar atas tu.....er...kalau uols tarik sendiri anak I bergambar (syarat nie dituju khas untuk jiran sebelah rumah I or sedara mara I yang terdekat)........dikira batal! 
eheheh
ukuran size, print gambar atas tu tak kisah!...suka hati shalalalala......

dah ambil gambar....buat en3 sikit2 pasal cerita u ambil gambar tu....susah payah u ker.......or just bla-bla sikit ker...komen la apa yang patut..tak puas hati ker, sebab giveaway ni, I dah malukan korang ker....eheheh 
suka.....suka.....

Then sila tepek en3 u kat comment box I okey?........I hanya akan baca en3 yang lengkap...yakni...ada gambar uols (or sapa2lah) dengan printed picture anak I kat atas tu and bebelan u sikit-sikit.......okey??????

Pada yang tak ada blog..sila e-mail pada I kreativiti gambar u....and omelan u...
insyaallah I akan tepek gambar uols kat blog I....
eheheheheh

Tarikh tutup?

I kasi chance sampai 1 DISEMBER 2010.......so, ada masa nak buat plan kan? kan?

Hadiah?????
ehehehhe......of coz.....sebuah BEAN BAG 

(color bean bag??? ur choice......)...........
and 


home made Macaroons!!!!!...........................

"
"
'
'
"
Ready??????
giveaway bermula.......................

"
"
"
"
'
"
sekarang!!!!!!!!!!!!!!
Me Naughty..me Netty

65 comments:

mummy_ayu said...

wow....adventure gak giveaway ko..but hadiah menariks..

notti netti said...

ayu-eheheheheheehhehe

mama tisya said...

dasat giveaway ko kali ni...mmg tk pernh dibuat org lg syarat2 gtu:-p tp aku suka adiahnye tu..ceh mcm la bole menang...ehhehehe

Me_Lina said...

giler best.... later aaaa nak buat... heheheheh...

SyimaSyaz said...

sama b'day dengan mak saya...hehe

cik puan akish said...

huh...bukan adventure lagi....mmg mendera sungguh!!!

mama zharfan said...

nanti nak join gak :)

notti netti said...

mama tisya- eheh aku tau ko kretip...apa lagi..gunakan kekretipan ko.......untuk mendapatkan bean bag tersebut..

notti netti said...

kawan-kawan - eheheh sila lah join, untuk memeriahkan suasana........ehehehehee...mesti best kan? kan?...

Nieja said...

nak join..nanti kan n3 dr sye kak net yo..

Emy Omar said...

Menarik..menarik..giveaway ni..sibuk buli ye ween hehehe

notti netti said...

neija- sila join....be kreatip okey!

emy- ehehehe bila lagi :)

mama rifQy said...

nak join..kene blaja jadi lebih kreatip nih!!

MushroomCute@Mariea said...

Bean bag? waahhhhh...perah otak

mama tisya said...

nett sila tgk msg kt in box fb..urgent!!!

Momma Mia said...

wah lain dr lain u memang notti nett... hadiahnya superb beb. i like!!!

notti netti said...

yaaa..kalian sila lah join ya :) ehehehe

~dYaHaHa~ said...

kak net, bean bag yg menang dari kontest kak net aritu menangis sbb xde pasangan..hoho..harus panjat kinabalu smbil bwk banner kak net nih..

nieda said...

menarik..lain dari yg lain kontest ni

notti netti said...

dyahaha- ya..berusaHA!!!!!

nieda- silalah...gunakan kekretifan anda ye:)

[-suziey-] said...

wei nettt..gbr tu kena print color ke? aku nk print kt opis tp itam putih..bole ke x???

notti netti said...

suziey- boleh..tapi kalo aku rasa tak menarik..aku reject awal2 ehehehehehehhehe

[-suziey-] said...

ko mmg keji tau..saje xnk bg aku menang kan..majuk arr..xnk masuk arrr

notti netti said...

suziey- kena be adil dan saksamo laaaaaaaaaaa.....ehehehe

Anonymous said...

great post thanks

sweetie2010.blogspot said...

Salam Netty,

wah ada masa lagi tuh hingga 1 Disember.

Nia said...

Salam kenal Netty,
Wah,..mencabar jgk GA ni, tapi berbaloi dengan hadiahnya..hmm,..tak boleh tak join ni..kena susun strategi ni..hehe

mJ said...

netti....i dah lama ngidam nk makan menda alah makaron tuuu....kat ne nk order ye? kasi info sket blh....

JaJa'Z said...

menarik ni!!!!..takpe2..tarikh tutup lambat lagi..tunggu last2 minit baru kita terjah ok..

Wansteddy Tales said...

wa... superb idea! mmg kena perah otak nk join ni. picca peserta ni nk yg real live atau crop dsgn?
juz gunakan picca birthday encem boy diatas je ke?

notti netti said...

sweetie- sila lah join ya ehehe

Nia- yup...sila susun strategi anda gila2 ya ahahah

mJ- I buat sendiri....tapi tak buat jual

Jaja'z- hahahhaha join ya

notti netti said...

wansteady-just guna picca birthday boy kat atas tu.....print jer picture tu (complete sekali dgn tulisan and gambar hadiah kat picca tu) then buatlah apa2 skill pun....yang best.....eheheheh

Wansteddy Tales said...

ok thanx share :) best idea contest. harus hebah kat kwn2 ;)

nadiah said...

salam sis,join contest memang kesukaan saya,tapi yang ni saya rasa paling susah sikit,syarat2nya berat,
hadiah tu best,
insyallah nak cuba join nnti...

notti netti said...

wansteady- ya sila war2kan ehehe

nadiah- ahaha saja nak kasi susah sikit....eheeheehehe

=) said...

hm.. tak tau la apa jadi dgn internet kat spital ni. i'm working atm, alhamdulillah ada opportunity nak tgk internet jap.

nwys, nice blog u have. keep up the good work okay :) cheers.

emy/mamasuri said...

mencabar gilo ni..
aku try lah..
nak gak bean tu..huhuhu

notti netti said...

=) tinkiu hehehehhehee

emy-try la beb, mana tau berjayo!!!!!

asfiedaimpiana said...

salam kenal...perghhh mcm susah bila bc syarat2 tu...tp x per usaha tangga kejayaan.;D

Ehh lupa plak me pun ada buat GA tu, jemputla jenguk2 yer

karipapsayur said...

Siap! Yeay!! Orang pertamaaaa!

p/s: hadiah org pertama xda ke?? T_T

http://karipapsayur.blogspot.com/2010/11/imran-belated-birthday-giveaway.html

notti netti said...

asfieda- oke sure ehehehe

karipap- yeyehhhh aku jenguk sekarang!!!!

nadiah said...

salam sis saya join GA ya

http://nettskerepek.blogspot.com/2010/11/imran-belated-birthday-giveaway.html

kalau gambar tu salah bg tau ya
akan d perbaiki

tq

nur said...

wah menarik.. printer- rosak.. aiyark
ALL IN ONE

Mama Zharfan said...

me dh buat entry
sila terjah yer

http://suzie284contest.blogspot.com/2010/11/imran-belated-birthday-giveaway.html

notti netti said...

tinkiu ye yang join ehehhe

ctsfin said...

Salam...
Saya pun nak join GA nie.. Link saya

http://adz-rie.blogspot.com/2010/11/imran-belated-birthday-giveaway.html

Klu ade salah tolong komen yerr.. tq..

imanmom said...

salam,saya join ya

http://tungkukayu.blogspot.com/2010/11/imran-belated-birthday-giveaway.html

tq

notti netti said...

ok..guys, tinkiu for joining :)

cikanna said...

salam,saya join ya

http://seindahfarhana.blogspot.com/2010/11/imran-belated-birthday-giveaway.html

thanks

notti netti said...

tinkiu cikanna...dah noted! ehehe

[-suziey-] said...

wei blm close kan..aku nk join..tunggu tau!

notti netti said...

suziey- blom lagi..1 dis close...eheh aku mmg tgu ko nye en3 eheheh

Imaan09 said...

join ye..
salam kenal..

http://imaanlucky09.blogspot.com/2010/11/imran-belated-birthday-giveaway.html

ur cakes..dasyat comel!

kakyong said...

salam singgah...

x leh nak join ler... printed out-of-order... ;)

notti netti said...

Imaan - ye salam kenal gak :) thanx for joining.

kakyong - eheheh takpe lain kali yer muahahahah

[-suziey-] said...

ok babe..aku dh join..good luck to me !! :D

http://suzieydotcom-in-contest.blogspot.com/2010/11/imran-belated-birthday-giveaway.html

notti netti said...

ok babe ehehe

Me_Lina said...

nett... jgn tutup dulu aaaa.... kol 11.59pm tau... uwaaa gmbr x ready lg ni.... sob sob sob....

mummysyafie said...

hadiah nya best lar..

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

ok done ...
join jugak last minutes..


http://hasroylin.blogspot.com/2010/12/imran-belated-birthday-giveaway.html

sudi2 la review yea

~dYaHaHa~ said...

salam..amor join..last minit dpt idea...

http://dyahahaslittlecottage.blogspot.com/2010/11/imran-belated-birthday-giveawayjom-join.html

tq!!!

mummy_ayu said...

dah siap dah entry penyertaan aku
harap sudi terima & leh menang bean bag...he he he..
http://mummyayucontest.blogspot.com/2010/12/imran-belated-giveaway.html
ma acih!!

yatie chomeyl said...

penyertaan di saat2 akhir

http://yatiechomeyllovecontest.blogspot.com/2010/12/imran-belated-birthday-giveaway.html

Me_Lina said...

Puan Nett....

dgn ini... saya menjoinkan diri utk giveaway ini...

http://bengelina.blogspot.com/2010/12/imran-belated-birthday-giveaway.html

puuuh puuuh... AMIN!!!

notti netti said...

thanx guys..eheheh


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno