Monday, December 6, 2010

Rain-Rain go away come again another day.........

Time I small-small dulu, kalau hujan, my mom use to sing this song to me...(err song ker?.....)
but I just remember the 1st part...
yang ekor-ekornya....sorrie gone with the wind!!

Rain-rain go away come again another day...bla..bla..bla...(I pun tak tahu apa mak I merepek)

So.....sekarang nie keadaan di luar adalah sangat hujan lebat....lebat sangat...sesangat la sangat...
Mesti sejuk kan??/
tapi I kat sini hangat taik kucin.......My office aircond tak berfungsi...so tak rasa barang satu dua angin pun..
ketiak dah mula nak terkencin.....kerja I asyik2 keluar bilik pergi pada kipas dinding...and pura-pura berdiri tegak mengadap kipas dinding tu sambil angkat tangan..dah rupa loving couple....titanic dah...sib baik office mate semua keluar......cuma MAYA KARIM and sorang dua pegawai jer ada kat office.....takpe...takpe..Maya karim memang menggalakkan I berkepak2 kat depan kipas tu....dia pulak yang over seronok tengok I berkepak ngibas2....sambil berssoraak-sorak.......nak angkat kainpun susah!..........kang...I angkat kain kang..dia bagi komen free....."eee puan..betis puan sama cam betis akak"....eee puan..angkat la tinggi lagi...takde siapa nak tengok.."...bla bla bla dan bla lagi...
Sudahnya I stay terperuk dalam bilik sauna.....er tak lah sauna sangat..sebab I boleh dengar bunyi hujan lebat...so otak I ligat fikir..sejuk...sejuk...dan sejuk..maka...sejuklah jadinya.......

okee...chiow dulu.....nak keluar berkipas kembali.
Me Naughty..me Netty

2 comments:

CuTeMiUt78 said...

salam singgah sini..
thanks jd my follower... meh dtg my blog.. ada surprise tuk u..
singgah sini..
http://cute-miut78.blogspot.com/2010/12/tahniah-to-follower-301-aka-300.html

MushroomCute@Mariea said...

apakah maknanya "betis puan sama mcm betis akak"?? sama cantik kah? sama gumukskah? heheheh


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno