Wednesday, December 1, 2010

Sometimes kita boleh jadi benci kat seseorang kan?....apa kes???

Pagi-pagi topik dah cam keliwon jer...
okey seyes sikit...
Hmm, korang sure ada BFF ke, kawan bebaik ke, teman tapi mesra at the end tak bertegur sapa and kutuk mengutuk sesama sendiri....
and during that time dalam berBFF, sure banyak yang korang kongsi...such as, no password, no password e-mail la, password ATM la, macam2 jenis password la kan....as for me....I ada gak kasi no password pada orang lain....kesayangan and BFF (korang leh agak sapa).....and same goes with her.......
sebab percaya I tak kisah.......lagi pun bukannya nak merompak or bikin apa2 kan?....eheheh
* Oh! ada sorang blogger I kasi no password blog I- kes emergency dolu2 ehehe.....and i trust her...*

but what I want to highlight here is......how I fill so irretating with this one person....
She's good nice and friendly....but most of the time so damn entah tak tau nak cakap macam mana.
tak pe lah kalau ada friends yang terbaca and dapat agak she is the person...I don't care since I takde selera nak tegur2 'she' tu depan-depan kan....kang diapunya merepek berhujah dasyat..tapi takleh lawan MAYA KARIM.

So apa kes???

it's about login melogin my personal acc la....
event tho tak lah besar masalahnya....but I still rasa...itu my personal data...tak patut u ada access...
what i'm talking about?
blur? eheh I pun blur tetiba....
cenggini.....result for my exam pertengahan bulan nie akan keluar
which is siapa yang kenal I...."I memang tak suka tgk result!!!! and kalau nak tengok pun...seminggu after result tu dah keluar" baru I ada hati nak jengah.........
but this one person..not my BFF...just a friend....at 1st I tak tahu cemmana dia ada access login password student portal I......but then after I siasat...oooo...oooo cengitu rupanya...ooo no wonder....oooo..itu ooo gini...ooooo mak ko....ooooooo....gondolowo tul.....
bukan apa.....tiap kali....I dok senang lenang....bila result keluar jer.....dia jadi manusia pertama call i and inform i dapat apa.....berapa gred i...apa I subject I yang jatuh merundum...apa yang naik sikit...
hmmm...I ada jugak tanya..mana u tau result I....
hmm senang je dia cakap...from ur portal student lah....
"aku tau ko takkan checknye..so aku check bagi pihak ko"
haduiii....Mummy Ayu yang mintak kebenaran nak tolong tengokkan untuk I pun I tak kasi...inikan pulak......
last time she called me dalam panggung wayang just to inform my result...berderau jer..bila dia kata dia dah tau result I......eeeeeeeeeeeeeeeee.....kacau laaa...

I hate it...when somebody sibuk2 nak tau result I before I sendiri.....
and I hate myself sampai sekarang tak gheti2 nak tukar password.....last year dah buat...but hang...this year pun dah buat..tapi cam takde apa2 pun berubah....

bencilah every sem ada je tukang nyibuk nak tau gred I..and apa I failed apa I lulus....
hmmm......have to do something....mesti bulan nie..dia check jugak.....

korang pernah ada cerita cam i tak?????

Me Naughty..me Netty

12 comments:

cik puan akish said...

killer caring friends ko tuh kan nett????

MushroomCute@Mariea said...

orang tu obses dengan Nett ker?..obses gilos

mummy_ayu said...

buat lagi ke sem nie?...result dah kuar ker? kepoh tul minah ker?

notti netti said...

memang killer caring

notti netti said...

tu la pasal...

[-suziey-] said...

wooooo dasat tu..kembar ko ke nett?mummy ayu pn kalah ni...

Mrs Faez said...

bukan aku.. bukan aku..
hahahaha tetiba!
ops for info result kuar 10hb nih
see u next year my classmate
^_^

mummysyafie said...

oh..saya pun ada bagi password blog kat sorang blogger ni..sampai skrg..based on trust ni

notti netti said...

suziey -ee tak nak la kembar eheheh

era- aku tau bukan ko..eheh hope kita jumpa next sem eheheheh alohh 10hb..kaget aku nie,,,..

mummysyafie - kalo percayakan org tu tak pe....

firahadifa said...

babe.. aku rase org tu psyco . duh.. !!! ade jugak org macam tu kat dunia nie ...duh!!

mama tisya said...

aku bff tk pernh lak kasi password smua tu:-p

annfrendly said...

errr.. menakotkan kalau dapat bff macamtu.. nanti jangan share lagi ape2 password atau benda2 yang private..


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno