Thursday, December 16, 2010

Macam mana nak cakap eh?.....kawan-kawan ku sekalian, Schedule plan and diary yang korang nak tu dah takde,...tapi ada lagi yang baru.....nice tapi a little bit pricey..

Yuhooo....kan I dah inform I ke living cabin untuk membeli buku pelajaran (konon) yang uols nak tu kan?....mostly nak yang macam I punya.


ada....ada...I check..tapi tinggal 2 buah jer....itupun teruk 2 buah buku tu kena rogol..maknanya dah orang buka-buka, dah jadi macam sample book dah.....sticker2 comel pun dah hilang...so I tak belilah....sorry ya guys...nak buat macam mana.......buku baru nak datangpun awal tahun depan...sanggup ke uols tunggu?....

but, I ada tertengok diary nie....but pricey sikit..uols sanggop ker?..or minat ker?.....



Nie..ada pelbagai kaler diary 2011...

(Hot Pink, Green, Blue, Baby Pink)
Size: 117mm x 156mm x 16mm


ada small notes, sticker...best!
Memang best..ada yearly plan, monthly plan, weekly plan, notes....etc...
best oooooooo !!!!
Apa ada dalam diary plan itew???

2011-2014 Calendar (2 pages)
Yearly Plan (2 pages)
Monthly Plan (24 pages)
Weeky Plan (120 pages)
Free Note (86 pages)
Line note (16 pages)
Personal Data (1 page)



Harga???
RM63
berminat???? 
kalau minat....uols boleh ker sini and tengok sendiri..ada banyak diary yang cantik2 tau...cuma mahal sikit....siapa yang suka tu...silalah beli.....eheheheheh
Me Naughty..me Netty

9 comments:

Emy Omar said...

Saya dah pegi tgk page tu dah order jugak hahaha thanks for sharing the link ween

Emy Omar said...

Saya dah pegi tgk page tu dah order jugak hahaha thanks for sharing the link ween

notti netti said...

cantik kan emy?...net pun order..dua lagi..ehehehe kopakk....

[-suziey-] said...

haih...heran aku dgn org yg berhobi sebegini..haahah:p xpela aku tgk je la hobi korang ni..hehe

color me pretty said...

cantik nye! so cute ... nak jugak la :)

color me pretty said...

cantik nye! so cute ... nak jugak la :)

mama tisya said...

sila tgk topik entry aku pg ni:-p

Yaati Nor said...

xpe la net..tq for yr helping..susah payah gi living cabin...

Momma Mia said...

mekaseh nett.. ku pun follow u la order skali..


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno