Friday, December 3, 2010

Eheheh jangan marah eeeeh?...ok..ok..sekali lagi......Pemenang Imran's Belated Birthday Giveaway..........serious punya.....

Haaa....cuba teka anak sapa lah nie????
kes dera anak akhir tahun 2010 nie......
esok keluar Metro.....

Tak cukup ngan itu...budak chomel inipun ditepeknya......isk isk isk.....
dah macam board tepek2 nota lak.....
rajin ko gam anak ko eh?.....
takpe..sekali sekala....sebelum anak ko besar...anak ko lak gam ko...
isk isk isk

Ha..nak tau sapa mak dia.....isk isk isk...
http://karipapsayur.blogspot.com/2010/11/imran-belated-birthday-giveaway.html








haaa...nie mak dia..
ngucap panjang MAYA KARIM.....
ko tak rasa bersalah ker?..
tapi aku suka...ehehehehhe.....patut ko gantung sekali anak ko kat pintu..baru cantik eehehehehehhe

tahniah laaa pada karipapsayur nieee...sebab menang my giveaway
and u r the 1st one who participated my GA....ehehehehhe
tahniah..

sooooo...sila e-mail aku kat notti_netti@yahoo.com
sebab aku nak tau kaler bean bag apa ko nak?.....and hantar sekali add ko....
Sila pilih....satu jer tau!!!!!.......

















aku curik beaanbag from blog yana...ehehehhe
sowie....

and macaron tu...ko tak leh pilih kaler..aku buat..aku sendiri tetapkan kaler apa aku nak ehehehehehhehe
Tahniah buat ko........aku harap ko happy...kalau tak happy pun buat2 jer happy...untuk jaga hati aku yang mudah rapuh nie....

okee kepada para pemenang yang lain...yang lagi 12 peserta tu....terima kasih sebab join.....eheheh suka tgk korang kerah tenaga print kaler.....padahal kalau tak kaler printer pun takper..huahua hua..janji kretip...
so..untuk uols semua......
ya...SEMUA!!!
sila e-mail gak I add rumah uols...tak kisah lah..ober sea ke..under sea ker...
sebab
'
'
'
'
'
'
'
korangpun dapat hadiah gak.....
aku bukan nye kejam suka2 hati nak perah keringat korang tanpa sebab kan?....
eheheheh......soooo tunggu jer hadiah itu muncul okey...
aku servey hadiah korang dulu....

thanx sekali lagi sebab sudi join giveaway anak I nie..
appreciate sangat-sangat.....
muahhhhhh!!!!!!

sekali lagi e-mail I...
notti_netti@yahoo.com





Me Naughty..me Netty

9 comments:

mummy_ayu said...

cayalah..memang layak pun dia menang..tahniah..!!!

ctsfin said...

yeaa..yeahh.. dpt gak hadiah...
nnt saya emel address yerr..
mekasih sudi bagi hadiah kat kitorg yg tak menang nie.. :D

norliza_osman said...

net.. liza dah agak mesti qas menang.. giler dia.. hahaha.. habis si qz ngan qaiyom di tampal..

karipapsayur said...

mak menang nokkkkkss! xD

Mama Zharfan said...

tak menang pun dpt haduah saguhati yer? jap lg i email yer.tq in advance

Mama Zharfan said...

i dh email ;) thanks once again!

nadiah said...

terima kasih ya!!
leh dapat hadiah juga..
saya dah email..

cikanna said...

salam kak,terima kasih nak bg hadiah!

saya dah email..

cikanna said...

salam,terima kasih nak dapat hadiah!!
saya dah email..


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno