Saturday, December 25, 2010

Saya Dengan Rasminya Menjemput Kalian ke Majlis Hari Jadi Anak Saya....Ahad ini.



 yap! kepada yang dah tahu...my theme is Pajama Party......eheheh hopefully yang sporting-sporting tu bawaklah anak pakai baju tidur or pijama...(takde paksaan oke....) kang korang nangis2 datang party anak aku...sebab kena paksa pakai baju tidur......oh! diingatkan sekali lagi.....anak sahaja.....dari kecik sampai umur 12 tahun jer.....above then that, tak payah laaa pakai baju tidur .....nak-nak mak budak...jangan kome cari pasal pakai baju lingerie ke..boxer ker...(baju kelawar aku leh terima lagi)...kang jadi party lain lak.......and tak pasal-pasal nama aku kuar paper muka depan kononnya....anjur party ntah apa-apa.........JANGAN ye dek non......


walaupun pada mulanya, ada gak cousin and adik ipar aku cadangkan mak budakpun pakai baju tidur yang cantik-cantik sebab ada buat pertandingan....but bila aku fikir patplohpat kali...errmm takyah laaaa....kalau badan aku seksi...baru aku approve that suggestion......tak payahlah...yer...

nak-nak pulak....kalau korang datang pakai cenggini.....isk isk isk..takleh jadi..aku yang tergugat, cam aku cakap tadi, kalau badan aku sekseyyy..takpe..no hal..eheheheh....tapi...aku risau tang kaum lagi satu..lagi laaa..tergugat....eheheheheh kang tak pasal-pasal kena panggil bomba...

kepada aimi- esok aku kasi kad nie...suziey pun sama....
pada yang tak tahu jalan...inform me ek....?...
well..sekali lagi aku inform..tema is...

 
dan tiada paksaan..nak pakai baju biasa pun oke..janji berbaju......

haloh-haloh-halooo comel jer kan kids pakai pajamas ramai2....? kan? kan?

so...kawan-kawan blog yang nak datang...can u plz inform me or comment kat bawah nie...sebab I nak tau jumlah tetamu dewasa and berapa orang kids yang di bawa, senang nak sediakan doorgift....

Lagi ramai datang, lagi meriah kan? kan? kan?....


pssst - hadoi, tgh penin pala cari emcee.....hadoiiii

Me Naughty..me Netty

17 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

wa..bestnye tema!
teringin nak join tp tak dapek la..huhu! sedang berada di kedah tika dan saat itu

moga party berjalan lancar n hepi besday to imran n irfan! :)

notti netti said...

its okey nad :0.....eheheheheh

firahadifa said...

aku dapat rasekan bestnya party ko nanti...

mama tisya said...

ko kn kalo wt entry aku tk gelak,mmg tk sah..sbr je la...aku insya allah, tgk keadaan ank aku tp aku nakkkkkkkkkkkk sgt dtg

notti netti said...

fida- meh la join ...muahahahahahhahah

aimi- aku dah doa dah..tisya cepat sembuh ehehehehhe

Miss Moon said...

wah sangat bagus la idea pyjama party ...biasa org buat slumber party nih u buat birthday...misti sangat menariks nanti ..

kaftan termasuk dalam baju tido tak akakka

littlehumblelynn said...

kalo auni sihat..aku nak pg..aku pun baru kuar spital..hehehe

[-suziey-] said...

confirm aku dtg..aku nk mkn macaroon n kekkkkkkkkk merry goes round

eRiNsZ said...

waw sure happening niehh

eRiNsZ said...

waw sure happening niehh

K-Baby said...

Hi Mommy,
You are invited to join our FREE giveaway (cute slogan tees for your lil kid) in conjunction with our launching promotion :)
mykedaibaby.blogspot.com

mama tisya said...

aku kalo dtg 2 dewasa 2 kids

deena awanis said...

waahh..mesti best birthday party tu nanti..happy birthday to the little soldiers..

nur rabiatul adawiyyah said...

bestnye tema yg netty buat...mesti meriah kan besday party tu nnti..

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

baca n3 ni leh datang join la yea hehehe...Insyallah datang 2dewasa 1budak...tgk suziey tulis macaroon tu cam sedap je huhuhu nk jugakkk

notti netti said...

adlin- yeah..suka-suka.......

mekchu said...

hehe.. pastikan yg french lace tu di larang tau.. hahaha..


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno