Tuesday, December 14, 2010

Chocolate Macarons For My Breakfast......





Selamat pagi, weiiii korang yang dok dekat dengan ofis aku, meh ler......betul!...sungguh2 aku ajak nie, meh le pekena macarons cekelat nie. Aku buat semalam. Tapi tinggal beberapa keping jer. Yang lain kena rembat. Huh dalam dok bising-bising manis laaa....gula tumpah laa....habis juge korang masuk mulut.... 2, 3 bijik sorang. Tak takut kencing manis ker?..muahahhahaha....last aku buat kat korang (opis mate aku)....lepas nie nak buat kat MJ and ada dua tiga orang blogger yang aku janji nak kasi rasa.......until then...muaahhh salam macarons untuk anda......... .

psst - Malam semalam aku malas nak buat inti macarons nie...so aku cairkan cokelat praline aku jerk.....eheheh sedap dann muak rasanya perghhhhh.
Me Naughty..me Netty

11 comments:

mama tisya said...

br je smlm aku citer kt bff aku psl macaroon..aku ckp ada member blogger aku nk buat nanti nk bg aku rs....tup2 pg ni ada entry macaroon...

mummy_ayu said...

jgn lupa tinggal seketul dua...he he he..

[-suziey-] said...

wei nk rasa seketul..ni jadi pnya ke?

Sidratul Muntaha said...

perghhh
terer giler ko buat macaroon nih
ade resepi?
meh bg kat aku.
nak belajo buat.

notti netti said...

nanti aku bg korang rasa jumaat nie ke..kalau jadi dating2 lagi.

ayu- ada...ada...tapi aku rasa cambiasa ko tak suka..manis oooo

sidratul - okee no hal..babe..nanti aku buat en3 resepi macarons...tapi bukan sekaranglah...resepi kat umah.

Mama Zharfan said...

tak pernah mkn benda ni...

Sidratul Muntaha said...

cepat - cepat..
aku tak sabo..
nak try!nak try!
ehehhe

Yaati Nor said...

wah sedap2..nak resipi gak..nak rs jugak..nyum..nyumm..nyum...

CuppyCakeMommy said...

nk order pissss

Momma Mia said...

nak sket gak...
kene order ke?

notti netti said...

momma mia- hahah saya tak jual lah...buat suka2 jer eheehehe....


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno