Thursday, December 2, 2010

Tadi Ke Living Cabin Petaling Street......hmm sorie to say...Shedule pLan tu dah habis...

Ya..tak tipu..memang dah habis....
kalau adapun...yang macam I punya tu....kotor dah dah tercabut-cabut cover book plan tu..
tak eloklah..

memang banyak Schedule plan/diary yang cantik2..
memang uols yang suka diary yang fancy2 nie..giler lah tengok..
I pun memang nak beli untuk uols yang order..
but sadly say.....mostly isi dalamnya bahasa cina or jepun...
serious..! memang cantik....I pun dah nak terbeli..but..takkan nak ambil tulisan yang kita sendiri tak fahamkan?
unless uols gheti bahasa cina or jepun...

Nie salah satu I upload schedule plan I beli tadi...

Harga RM9.90 sen.....

ada lagi...nanti esok-esok I donlot....busy jap...

Kepada yang order schedule plan cam I aritu..sorie sangat2...dah takde.....and kalau adapon dah second hand..orang dok belek2...buruk nampak nya......

muuuahhhhh!!!!!!

Me Naughty..me Netty

4 comments:

MushroomCute@Mariea said...

Harus berkejar ke Living Cabin esok ni...mmg perasan diari n notebook kat situ comel2..

mummy_ayu said...

ko ke PS sensorang ker...tanpa aku?
btw..tomei la..bahasa cina/jepun gak ker? banyak ke ko beli...banyak tanya lak aku...

L@n@ a.k.a Mak Budak said...

aduh.. dah lama sungguh tak ke petaling street tu .. ada la 8 tahun tak gi.. ape pun tak tahu ape itu living cabin .. hihi

notti netti said...

mushroom- yaaa sangat comel...ehehehe

ayu- tak..aku heret oyat gie.....ada la dalam 3 ketul buku aku beli..ada yang baru2 and cantik2..but tulisan korea, jepun mahupun cino......aku tak master lagi tulisan tu...

L@nA- hahaha mari melawat ps...ehehe


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno