Wednesday, December 29, 2010

Lupakan Kejap Yang Aku Dah Kawin ----------- AKU KEMARUK MAMAT NIE.......

Dicilok dari Encik Google atas nama website lain....(erk! camno tu?)

okee...seyes, aku tgh lupa orang ghumah aku......anak aku? ingat cikit2.......wah! aku gile rewang ngan mamat kat atas nie...semata-mata sebab aku tengok drama You're Beautiful...korea mari.......sangat best and sangat sekseyyyyyy...aku suka mamat yang tak bernafsu macam ats nie...(tapi sebenarnya sangat lomantika di amoi)

nama mamat atas nie..isk apsal tetiba aku jadi pemalu nie, jap-jap cek pipi, kot dah merah dah...konon....eheheh kokokokok!!!! eh! pehal aku ber'kokok' nie...nauzzubillahhhhhhhhhh, balik umah kena wat taubat nasuha nie.......isk isk isk...tapi...aku isk! malu la nak taip lagi...eheheh
aku kasi nama cukup!
Nama dia jang geun suk, nama islam dia belum ada lagi, sebab tak sempat kawin ngan aku, abag Geun Suk nie, kerja dia ahli musik, pelakon cium-cium, and penyanyi.....(aku suka yang tengah tu)...awwwww........sumpah! balik nie kena mandi hadas lagi.

okee lah..aku dah malu......aku blah dulu...jap lagi aku kena kembali ke alam nyata.....(ingat balik laki, anak)

sekian....
AYu!! call aku jom gossip jom....
Me Naughty..me Netty

7 comments:

Sidratul Muntaha said...

owh dia nih!!!
huuh
ensem giler!!
nett..
ko ade KBS tak kat umah?!
maksud aku astro.
ko tgk ari senin dgn selasa yer
pkl 9
marry me,marry.
mamat ni pun berlakon!
huhuuhh..
aku sudah jatuh ati!!
muka cam pmpuan!!
huhuhuh.

ciK mOt ©™ said...

sib baik ko minat mamat ni...kalu ko minat song seung heon, sure aku nak perang ngan ko dah nett...hahaha

anis.farhana said...

nama sebenar, jang geun suk..

tengoklah movie korea
Baby and Me
or
Do Re Mi Fa So La Si Do

tak pun drama
Hwang Jin Yi

kalau tak tengok lagi lahh

sangatlah comelll!

MushroomCute@Mariea said...

Apsal Mush plak yg blushing baca entry ni? apsal ek apasal?

Cik Jue said...

huhuhu kita serupa minat gile kat mamat nie macam nett jugak lupa laki jap bila tengok mamat nie...

mummy_ayu said...

ha ha ha..gelak aku baca enty ko..baca komen pun gelak...sbb aku pun lebih kurang seangkatan gak...

SyaNa said...

hahahaaa..aku ingat adik yg form 5 tu je minat mamat ni
rupenye ramai yg minat ek..


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno