Wednesday, December 15, 2010

oke....berita utama pagi ini.....RAJ menang The Biggest Looser Asia Season 2....

Pada yang belum tahu,
Ya.....Raj menang besar semalam....
mengalahkan Nai





Saya sebenarnya memang sukakan Raj......lebih dari Nai...walaupun I sms Mummy Ayu kata akupun sokong Nai....but sebenarnya...I lebih suka Raj menang...sebab Nai nie macam errrmmm every pertandingan tiap minggu dia masuk, boleh dikatakan dia menang and dia nie usaha gile2 nak singkirkan the Blue team. Yang si Raj si tampuk manggis nie pulak....cool jer.....and bila dah kurus nie...both of them nampak hensem......if just Raj tu putih, muka dah macam Vincent AF 1 dah...(kalaulah kan....)


Raj (singapore) yang tengah-tengah, and Nai (Thailand) yang hujung baju putih tu. beza penurunan berat badan Raj and Nai nie cuma 1 kg jer....memang nampak muka Nai frust (yakin sangat pun).....Genghis (Philippines) pulak yang hujung kiri tu (pak lawak)

Tapi bukan apalah kan....nak di bandingkan TBLA dengan TBL omputih, peserta-peserta dari Asia nie...I tengok peserta TBL omputih lagi bersungguh2 nak turunkan berat badan.....bagi peserta top 5 ke bawah.......and cuba tengok TBLA semalam....certain2 jer yang betul2 berjaya kurus...yang adalah 2, 3 orang yang booolllleeehhhhh laaaaa.........tapi tak taulah kan..if diaorang dah usaha sungguh2...ehehehehe

okeee nak work. bubye...
ada tugas kat luar.


Me Naughty..me Netty

8 comments:

Momma Mia said...

memang berbeza giler dulu & kini
congrat to both of them .. kurus giler tuh... spt diduga terlepas tengok la smalam... sib baik ada ko nett, pagi2 b4 g kerja aku dah tau siapa yg menang.. wakaka.. u rock dear!!

ciK mOt ©™ said...

huhuhu...bilalah aku nak kurus ni nett???

tapi walaupun aku tak suka si raj sebab suka manipulasi kawan2 aku dah bajet dia akan jadi cam david tahun sudah...giler kurus...tak taf cam nai...weeeee

JaJa'Z said...

jaja tgk gak semalam nett..suka lagi kalau Nai menang...sebab dr awal mcm meluat sket la dekat si Raj tu..over dengan awek dia..hehehe..beza 1 kg tu..teramat la sayang nya..nampak muka si nai memang frust..takpela..dah bukan rezeki dia..tapi memang la.. TBLA ni bila time finale..tak semua peserta dia betul2 kurus..macam yana,pastu pompuan thai tu...shakira,even saw pun tak kurus mana..lain la si fish tu..giler2 punya skinny..satu lagi scoot..hensem giler jadi muka dia...lain sangat dr dulu...

mummy_ayu said...

ah...bunci la..semalam kata lepak ngan nai kat kedai mamak..sekali sokong raj plak..hangin tul aku mlm tadi..tido pun tak lena sbb sedih nai kalah....uwah...tak suka!!!

momguess said...

gf raj cun siot!!!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

sori to say. i hate raj
sbb dia kaki belit. suka tikam belakang. kate lain, main kotor


sian nai. he need 1 kg je lagi utk potong si putar alam tu.

betul tu, nak2 si patty
cam tak berusaha langsung je..haihhh

Emy Omar said...

Ween setuju dengan statement yang perbezaan antara perserta TBLA & TBL yang international tu kalau international tu diaorang lagi bersungguh2 kot..tapi apa2 pun salute la kat depa sebab berjaya kurus kan hihihi

efa fairuz said...

sy suke nai..m,ebi sebab die hensem kot..ehehe.. tapi mmg terharu la tgk diorang kurus, sbb dah folo sejak mula tgk diorang sebesar alam tu kan..sekali kurus.. menetes air mata la jugak huhu.. anyway, nai tak menang pun takpe..badan dah ketul ketul dah..


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno