Thursday, December 16, 2010

Tadi Keluar Ke living cabin dengan Mummy Ayu.....

Yup, seronok betul bila keluar time hujan, mendung and udara macam segar je...dah rasa macam kat korea pulak...(ko macam pernah ke sana?)
ah! persetankan semua itu...
buat apa ke Kabin Kehidupan (Living Cabin)
haaaa..macam biasalah mencari schedule plan and diary orang pesan
hmmmm.....so...sedang membeli, terjumpa mouse pad
cantik tak..?? sedondon dengan color computer.

beli satu untuk I and satu untu Ayu...
she loike it!!! Harga pun untuk orang pertengahan macam saya....boleh laaahh murah jer.....empat hinggit lebey jer.....

then,
tengah cari2 buku sekolah saya (noted booked untuk study next month)
si ayu nie terjerits lah panggil I..tunjuk 
buku nota yang penuh gambar kucing cumel kaler fink..
I dah tau dah, sebab ada yang I dah beli tanpa pengetahuan dia....
muahahah..
but she said, "nak yang mana?...pilihlah...janji, sama ngan aku"
wah!!!!
gumbira tak terkata..I memang suka benda2 alah yang bermoral nie...eheheheh
so I ask her to pick one for me..same like her...
so she choose this one....
sangat terbaiksss....sesuai untuk dibuat study sambil menjeleskan teman sekuliah yang agak matured penggunaan buku notanya berbanding saya.......weeeheeee...suka-suka..hargapun takde lah mahal.....bolehlah takat nak lepas Snack plate KFC ehehehehehe....
see...bahagian dalam....cumel itu kucing berdua....tengok kucing tu teringat me and mummy ayu.....eheheh aku yang comel tu...ko yang ayat2 tepi kucing tu....eheheheheheheh

aku suka ayu....buku nie aku bawak dalam ofis...lebih 4 orang jugaklah dah rogol buku nie.....
semua kata comel..yang lelaki pun kata comel...(nie yang buat aku confius nie)
apa-apapun thanx ayu...muahhh!
esok gie pavilion pulak....kita tengok buku kat sana...ok!!!?

Me Naughty..me Netty

2 comments:

mummy_ayu said...

aku pun suka....tq jugak kat ko..esok..takyah beli buku dah..
dah banyak dah....

[-suziey-] said...

aku xnk tgk buku..aku nk mkn..mkn eskrem..mkn macaroon..gosip2..ekekkeke


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno