Thursday, December 30, 2010

YAhoooooooooo....(10 '0' di situ)........ESOK Cotiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!)

Aku dah agak dah MALAYSIA mesti menang......jampi aku kat tok bomoh takde lesen minggu lepas menjadi jugak akhirnya.........
Muahahah, so..geng-geng bachelor, esok tak jadi kuar jenjalan ngedate lah yer...seronoks nyeeeeeeeeeee........
Macam nak balik kampung lak....ataupun nak tengok movie esok eheheh, suka-suka......

tahniah yer buat pemain Malaysia...(walaupun aku tak fokus sangat tengok TV1 semalam...sebab aku ada date ngan mamat korea aku kat channel 8TV....) tapi jangan ingat aku tak sokong langsung.....aku dengar jer jiran aku jerit GOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!! terus aku ubah channel TV1...dan turut sama pura-pura jerit gol sensorang sambil makan mempelam....oh! indah donia..........

after malaysia menang....dan-dan tu jugak aku kol PM, mintak kasi cuti umum.....
alhamdulillah dia perkenankan....
syukurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Me Naughty..me Netty

4 comments:

mama tisya said...

kemain pjg yahoooooooooooooo ko:-p tau la dpt cuti free ...aku pn suka...melampau nk minta cuti sebln:-p

mummy_ayu said...

aku dah agak dah, ko yg call PM minta cuti..nasib ko lum msg Dato' aku lagi pasal nak kuara wal esok..he he he..

[-suziey-] said...

ceh..call pm konon..

Cik Jue said...

tahan kita baca n3 kau nett sekali nbaca terus jatuh cinta..jadi hari 2 mau baca...
nasib baik kau call klu tak mesti esok tak cuti hahahaha


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno