Tuesday, December 28, 2010

Aloooo..baru nak update en3....I ade tugas pulak pepagi nie.......:(

Macam cuti lama lak...padahal semalam baru EL...
nak update en3 pun rasanya tak sempat..ada tugas kat luar nie....

tapi apa-apapun.....PARTY ADALAH SANGAT BESTTT! sampai lumpuh sistem pencernaan I selama 1 hari....lutut-lutut di kaki juga terketar-ketar akibat tidak duduk ponnn selama 1 hari.......and sedikit kecewa sebab masa tak cukup...idak dah lagi cantik deko..nanti I story ok..
thanx kepada kawan blog yang datang...suka sangat!!!!!!

and sorrie tak dapat layan korang.......diri aku sendiripun aku tak layan..

okee nanti cerita..ada tugas!!!
bye..

Me Naughty..me Netty

7 comments:

mama tisya said...

aku bole phm situasi tuan umh nk lyn tetamu..tk sbr tgu story mory party..nk kuar bertugas ke mn plak:-p

notti netti said...

tugas..kena bawak datin (bini bos) ke satu majlis...nanti aku citer..adios...

mummy_ayu said...

rasa mcm tau je majlis apa....sian ko..abis tu lunch on tak?

eRiNsZ said...

wahh exited nk nengok picas

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

updates yea tuan umah..sure piccas2 sumer cute like tuan umah gak hehhee

[-suziey-] said...

ye aku pn smpai MC smlm..satgi aku update pasal party

Cik Jue said...

tak sabar nak tengok gambar party pyjamas nie


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno