Monday, November 1, 2010

Asyik-asyik Fasha Sandha Je berlakon kena Rogol kan??...Tapi menjadi.....

Second exam dah habis tadi...balance lagi 2 paper...ayyaiii

Semalam tengok drama TV3 lakonan Si fasha tu....
Huh..menjadi aje kalo bab lakonan dia kena rogol...hidup...or marbeles!!!!

sebab tu la gamaknya, orang suka amik dia berlakon watak kena rogol.
Cam dalam drama Chinta. Korang tengok tak?...Asyik2 diaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jer kena rogol....cam dah takde orang lain lak yang sesuai kena rogol. Tapi betul gak kan? takkan nak suruh aci cuci toilet berlakon watak kena rogol.....rasanya aci tu no hal.....tapi,nak ke si perogol tu?

Tapi, walau tak semengah manapun perangai si Fasha nie...seperti yang I katakan...lakonan dia memang idup...menjadi......dasatttt giler..nak, nak bab kena rogol tu lah...memang best giler dia berlakon.

Me Naughty..me Netty

4 comments:

mama tisya said...

watak yg sesuai ngan die tu je kot...hahahaha

[-suziey-] said...

ko ni peminat tegar FS ke..xjadi aku nk kutuk lebih2

Affuan said...

adegan pakai tudung dan insaf juga amat menjadi. bila lihat di alam realiti, jauh sekali.

notti netti said...

suziey - tak lah...cuma tertengok jer dia berlakon, laki aku suka tgk dia berlakon...


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno