Friday, October 29, 2010

Promote Tudung Best......................Jom Singgah from BACARAT COLLECTION

 
Yeee...I know...for sure all of u akan cakap..biasa jer...cam tudung2 kat Malaysia nie bersepah jer
eheheh, nanti dulu......tudung nie best tau....
i bukan pandai promote but at least I nak show betapa bestnya tudung nie..

Didatangkan khas dalam balang.....from BACARAT Collection.............kain dia adalah 100% Cotton ok...dan sangat best!!!..
So far for me, tudung yang best cenggini ialah Tudung ARIANI jer....entahlah, rasa tudung ARIANI jer best, sebab pakailah berapa hari n bulan tanpa basuh...tak berbau pun..suker tau.......
 
Macam tudung nie ha, pun best, dari segi material dia, sejuk and owning dia tu diperbuat daripada plastik keras, ingat zaman sekolah2 dulu, sanggop potong kertas transparent A4 semata2 nak buat owning and tepek kat tudung sekolah....ahaahahahahhaha

Ini yang I pakai, kemas je tudung BACARAT nie....terletak jer.....hargapun boleh tahan, namapun berkualiti dan datang dalam balang cantik nie....Harga walau mahal, tapi berpatutan dengan jenis kain and cara jahitannya yang kemas. HARGA RM79 but kalau beli dua boleh dapat dengan harga RM75. 
Seyes, best tudung nie.......kalau berminat bolehlah tanya I...err bukan I jual tau....My SIL yang jual.....

Ini yang I beli semalam..terus pakai hari ini. Sebab selesa sangat...ada macam2, Selendang, tudung, tudung syria.....just ask me key?....muaah
Me Naughty..me Netty

7 comments:

mama tisya said...

bole tahan gk regenye..aku nk p cuci mata kt jln tar la cr tdng murah2 je hok lelong2 rm10:-p

momguess said...

aku setia ngn ARIANI
sbb belakang ofice aku jer
lagi pun rugi woooo
aku dpt kad platinum kalau xguna kan
aku bukan rajin mcm mama tisya
nak g jln TAR
hahahahha

mama tisya said...

ko tu bkn tk rajin tp tktau jln..ngaku je la...:-p

aku p jln tar td rembat tdng murahan saje..tkde lg koleksi ariani...sempt calling2 suzie tp tk sempt die kena terjah...hahaha

firahadifa said...

hebat tul la korang nie.. aku pakai tudung cap ayam jerr.. ngeheheehe

karipapsayur said...

mak aih. mahai. barang berkualiti memang lah dtg dengan harganya sekali kan..

haku pakai tudung syria RM15 aje lah. nak kena save duit utk bayar lawyer buat hak penjagaan dan nafkah Qaiser.

notti netti said...

memang mahal sikit...heheheheheh

MaSLiNa said...

Mmg best sgt tudung dari Bacarat Collection ni, kain & 0jahitan dia mmg sgt2 berkualiti.. saya pun baru je borong 6 helai tadi kat Ampang Park. so far dah ada 10 helai koleksi... mmg agak pricey tapi berbaloi!! hmmm.. harus awak mintak spesel komisen dari tuan kedai sbb awak promote tudung dia... hahaha.. now it's time for me to say goodbye to Ariani :D


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno