Thursday, October 21, 2010

Sekarang nie, kat channel Astro musim tayang cerita hantu and cerita bunuh kan?.......

Channel yang dimaksudkan ialah channel HBO, channel MAX and channel SMV.

pantang I on tv, mesti ada je cerita seremsss antara ketiga2 channel nie. tak pun serentak tiga-tiga channel  terus tayang cerita seram.....ala-ala sengaja je nak kasi I jerit sorang2 kat rumah and berperasangka buruk bahawa toilet rumah I ada seorang lelaki memakai topeng scary sedang tunggu di sebalik pintu toilet dan tunggu masa nak curi-curi stab I.......benci tau!!!! Kalau i naked camne?......tak pasal2 kena kasi tazkirah pada orang tersebut....(kalau deme ada masa nak dgr tazkirah la........kalau di tariknya I????......teeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttttttttttttttttttttttttt)

sengaja bikin I tak tenteram ketika membuang hajat. Mesti kepala dok usha cermin tingkap toilet kiri kanan. Tak suka eeeee.....minda I tak boleh concentrate ketika membuang hajat. Bukankah sepatutnya membuang hajat perlu dengan hati yang tenang.........setenang membuat yoga?........Ini asyik teringat lelaki bukan muhrim memakai topeng penjaga gol hokey ice sambil memegang pisau, atau tombak atau cangkul atau apa2 laaa....

Tadi pula tertengok Movie final destination......haaa....otak dah fikir macam2 ketika I sedang buat kek.....kotnya benda alah pemutar kek nie terputar jari i ke.....dah jadi Notti Netti finger cheese cake.......hmmmm ntah la...pengaruh tv sangat kuat hokey!

sampaikan nak buang sampah sekangkang kera kat depan rumah pun, I rasa macam ada orang ikut. Isk.....adengan betul!!
Bilakah pihak astro akan slow2 kan tayangan cerita seremss ini?......sebabkan tayangan cerita seremss inilah, i amat gerun untuk membuka pintu di kala malam hari. Sehinggakan bangla tukang kutip duit maintenance rumahpun I anggap hantu. (ya...hantu pemungut hutang......hantu sungguh!!!)

hmmm......tapi ada jugak certain2 cerita seremsss nie best. Kalau tengok dengan couple lagi best....hantu belum keluar, tapi dah peluk sakan......takot la kononnyeeeee...........hantu sungguh!!!!!

okeee....sekarang ni kat Channel HBo cerita Orphan...seremsss gak, kat channel MAX......Buried Alive..eeee...cerita bunuh2 nie...eeeee then hmm sib baik channel star movies nie tayang X-Men...before X-men ada gak ditayang movie Goblin......pun scary tapi lepas x-men ada movie children of the corn II.....adeeehhh la...I need romantic movies plzzzzzzzzzzzzzzz..............

tak semena-mena terus open channel ANIMAX!!!!!
Me Naughty..me Netty

4 comments:

Emy Omar said...

Ween memang betul la sekarang Astro tengah kemaruk dengan cite2 seram..nyampah betul..kita ni dah la penakut ya amat..nak kencing pun dok bimbang2 je walhal dalam bilik je bilik air pun cis..memang dasar penakut..kita kadang2 dah takde channel nak tgk sanggup tengok 615 tu :D

zarin said...

bulan 10 kn halloween..itu la gamaknya kot byk citer camni....

Rifqi Zuhairi said...

Best per citer2 tu...takut plak dia...hehehe..semlm lyn cite Final destination smbil tgk cite mantra..gila...dh la mlm jumaat..

notti netti said...

emy- eh? sapa kat belakang ko tu ..alaa tu yang tengah pegang pemotong daging tu??? lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii


zarin- ha'ah kan?....

angah- memang best- tapi kalau setiap masa setiap hari..silap hari bulan bley psyco ooooooooooooooooooooo.....kang tak pasal2 satu penghuni blog jadi mangsa bunuh aku ehehhehehe


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno