Friday, October 8, 2010

Ya Allah Ya Tuhan Ku...Luluh Jantung Aku..........

Salam guys..
What a day today kan?
Seriously, I tak tidur pun yesterday sampai ke today....
nope...it's not because of...tak boleh tidur ke hapa....
well...starting yesterday and nextweek.....I memang kena berjaga malam siapkan assignment and presentation....yup! the whole week. takde relax pun..haiyaaaaa.....sepatutnya each presentation tu adalah gap selang seharikan.....? ini isnin present subjek nie...selasa present subjek lain pulak...sampai jumaat..haru dek non..muka tak rupa aishwarya rai dah......hmmm..ooopsss...lupakan cerita ini......sapa suruh sambung belajar kan? hambikkkkkkk..

APA kena dengan heart ko Net?..Normal balik kan? kan?

Yaaa dek non...kalau tak normal idaknya aku menaip nie.....baik aku dok spital jer......isk..

alkisahnya laaa pagi tadi...mebi I keluar tak baca bismillah ker.....
I nyaris-nyaris langgar manusia...iyeee manusia...manusia yang masih bernyawa.....
Memang lah kepala nie masih weng....mata pun sakit2..but I still can drive properly...it's not that I ambil air mabuk or telan pil kan? I masih boleh bezakan lelaki and perempaun, malam and cerah,,,,,, what??? teee hee heee...

So...After keluar dari rumah, I drive la kan.....kelajuan adalah normal since that time budak sekolah melintas ramai...sedia maklumlah kan......then....dah sampai satu jalan nie...sebenarnya jalan lurus.....and serious...takada apa2 kat jalan tu...kecuali sebuah bas yang jarak dia jauhlah.....dari jusco midv ke metrojaya midv.......I pun bawak la laju sikit...sikit jer tak banyak.......tetiba......nasib baik tetiba.......kan? u know what........serious...kalau I tak perasan kaler gelang emas kat tangan perempuan tu....memang sah la....dah sadaqawwallahulaziiimmmmmmmmmmmmmmm....(bukan I..dialah)......bayangkan tetiba je kat tengah jalan tu ada orang tengah melintas...berbunyi break kuat kereta I.........kalau break tu boleh tukar sound....mesti dia melatah begini "ooo mak ko meletup!!!! tak de otak ker".........actually lebih kepada perasaan I ketika itu......

Perempuan tu memang terkejut dan berlari ke seberang......sambil mengangkat tangan tanda sorie....mesti perempuan tu kata "ur fault tapi I maafkan"...., iyooo lah tu....sib baik tak marah..I pun terkejut kan.........ingatkan nak datang ofis awal nak tidur kejap...sudahnya terang benderang mata nie haaaa......serious...time tu memang jantung nie macam ada satu aliran tenaga yang tak tau nak gambarkan macam mana terkejutnya.......and I rasa urat kentut I pun macam terjejas sikit...dari tadi taknak keluar angin pun.....turut sama terkejut gamaknya..........

I drive kembali ke ofis...dalam perjalanan tadi I terfikir...sebab musabab kenapa I tak boleh nampak perempuan tu.....

nak salah kan lampu jalan....mungkin....sebab awal2 dah tutup.....6.30 dah off..bagus lahhhh jimat.....cuma lampu2 kedai jer...ada....but I pun pasang lampu kereta gak kan........so camno leh nyaris2 nak berlanggar ya?....mungkin sebab nie kottt.....
perempuan tu India dan memakai baju gelap...hmmm.....yes! itu sebabnya.....kan lengkali bagus dia sengih ker..senyum ker...boleh I perasan dari jauh dia melintas...tee hee ehehehhe...ampunnnnnnnnnnnnnnnnn.................


Me Naughty..me Netty

2 comments:

[-suziey-] said...

haih..dh la melintas dlm gelap..bole plak lenggang kangkung,..klu aku u-turn p marah pompuan tu..haahhahaa ..pagi2 dh buat tkejut beruk

MushroomCute@Mariea said...

Ya Rabbi Netti..sib baik tak der apa2...minggu lepas Mush pon hampir langgar keter yang wat U-turn haram kat traffic light..panjang hon Mush bagi..rasa mcm nak berhenti n nangis kat situ gak...kalau tak sempat break mmg langgar tepi keter mamat tu...mmg nak gugur jantung...paham, paham perasaan Net tu..


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno