Wednesday, October 13, 2010

Baru balik dari majlis bacaan Yassin.................tetiba rasa baik lak.

Tadi ada Majlis bacaan Yassin
oh! tidak lupa juga bacaan doa selamat untuk bakal hajah...
saya hadir sebagai pengacara majlis
yang samborono
sebab nak aim sandwish di depan mata
dan tidak memegang surah yassin kerana saya cuti.
tapi tetap membawa buku.....bukan buku yassin tetapi buku tamadun islam
sebab apa?
sebab petang nie saya ada presentation TITAS.

*cak pong....cak pong.......*

Sangat teruja...
Tapi, bila ustazah start baca yassin...
saya terkesima...
dalam hati ni,
seronokkan kalau dapat buat umrah and haji
seronok kalau buat time muda-mudi
time tengah gagah perkasa
tapi belum cukup duit lagi

*cak pong....cak pong....*

sebab apa tak cukup duit?
sebab duit banyak beli kasut?
hmmmm....
baru semalam kata nak taubat
bila tengok xcident bas express
hmmmm.....
camno nie...?

*cak pong.........cak pong*

cak pong la ko sampai ke sudah!

Me Naughty..me Netty

5 comments:

momguess said...

cak pong cak pong!!!
insap kejaps

notti netti said...

momguess - insap ko?????

MushroomCute@Mariea said...

jadi MC cik Notti oiii..vouge gitu..

U tak nak amik award kat blog ai ker Cik Notti?

notti netti said...

mashroom - aik? ada award? alooooooo saya sangat malas ehehehhe

norliza_osman said...

insap dah yer cik notti..


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno