Tuesday, October 19, 2010

Apabila My 1st son make up.......adakah besar nanti beliau akan menjadi Pak Andam????


Ini bukan piring UFO..


Ini adalah make up pemerah pipi saya
berjenama cikcedo....


Ini adalah anak teruna saya yang terlebih kasih sayang
beliau telah mencopek cikcedo saya
ketika saya sedang enak menjamah pau di lebuh raya tapah
saya sempat snap picture ini sementara pau masih bergenggam kemas dalam gigi kapak dan geraham saya
oh! gigi milk saya sudah lama terkubur....

lihat....
lihat...
betapa girang beliau me'make up' wajah beliau....

 setelah pipi beliau sudah merah ke'pink'an....
beliau berpendapat bahawa
sesuatu barang yang istimewa harus dikongsi bersama adik
itu yang ibu beliau ajari..

nah...lihat...
lihat....
adiknya yang sedang enak tidur mimpi kering....
sedang elok diblusher oleh nafsu barakah si abang
kesian si adik..
merah ke'pink'an sebelah pipi dan hidung beliau...
manakala si ibu????

Masih lagi mengambil gambar
disamping sebijik lagi pau ayam hinggap di gigi kapaknya...
Wah!!!
bahagia sungguh mereka.......


pssst- Muhammad Danial al Imran....ibu tak marah awak nak make up...make up lah, janji beso jadi anak yang berguna, terpelajar, dengar cakap ibu ayah and jangan jadi play boy or gay boy.....sekian...


Me Naughty..me Netty

9 comments:

mummy_ayu said...

ha ha ha....gelak aku nengok pic nie..semalam dgr cita je...siap share ngan irfan tu...adoi..

☆ciK mOt☆ said...

hehehe...macam2 la anak ko ni nett...
kretip...

momguess said...

gay boy?
i likeeeeeeeeeeeee

notti netti said...

ko noksss------makin takut aku ngan ko....eheeheeh

cik puan akish said...

ate..abnag mau jadi pak andam yah..bagus2.....nnti leh make up shanteq2...:)

notti netti said...

cik puan akish- ko menggalakkan kan ker? or what? eheheh

sweetie2010.blogspot said...

heheh..budak-budak Netty, memang suka mencuba sesuatu yang baru. bagus tu sharing lagi ngan adik dia ..

firahadifa said...

ahahahahha.. tang sapu kat adik dia yg tak bersalah tu yg funny tue...

notti netti said...

sweetie - hahahah betoi

firahadifa- kih kih kih


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno