Wednesday, October 27, 2010

Ceritera Kisah jatuh Cinta Notti Netti dengan Blackberry Torch 9800 dan Celcom Exec Plan.........

Biarlah orang nak kata I play Girl, I tak kisah, 
Biarlah orang nak kata I suka bertukar-tukar pasangan, pun I tak kisah, 
orang nak kata I spesis yang suka barang baru and buang barang lama, biarlah. 
Senang cerita ADA AKU KISAH?!!

Ya, ya, I tau, skandal terbaru I dengan abang black dah lama tersebar, itupun I tak kisah, biarlah orang nak kata apapun I dah memang jatuh cinta dengan abang black. Uols tidak tahu betapa sucinya cinta kami. Saat terlihat wajah abang black yakni nama tulennya Blackberry Torch 9800, aku terpesona, terkaku tatkala melihat namanya yang cukup unik. Bukan mudah untuk aku menghafal nombor-nombor abang black. Tetapi melihat sepintas sahaja nama abang black, automatik aku boleh menghafalnya 9800 dengan senafas sahaja.

Aku dapat merasa instinct cinta abang black pada ku.
Uh! utuhnya ikatan cinta kami. Bertambah amazing pabila abang black didatangi bersama plan Celcom. Celcom BlackBerry Torch 9800, Oh! daku teruja. Uols tak tahu apa-apa, Kekasihku si Celcom BlackBerry Torch 9800 ini merupakan telefon pintar pertama dengan BlackBerry keyboard dan mempunyai full 3.2 inch touch screen, fuyuuuuuuuuuuu dan juga didatangi dengan 5 MP camera, 8 GB memory expandable dengan micro SD card, dan integrated social feeds, cukup membuat daku fall in lap gila dengan kekasih gelapku  Celcom BlackBerry Torch 9800. Dengan kekasihku Celcom BlackBerry Torch 9800, aku mudah bertweet or nak mengupdatekan facebook ku, nak cari skandal baru pun mudah, pantas dan cemerlang.
Oh! sememangnya email dan instant message senantiasa ada pada kekasih gelapku BlackBerry. 
Wah! kegatalanku makin membiak. 



Ya, kekasihku Celcom BlackBerry Torch 9800 tidak sama dengan adik beradiknya yang lain, kekasihku Celcom BlackBerry Torch 9800 dapat memberi the best deals in town dan coverage yang meluas di mana anda berada, wah! lihat servis kekasihku ini...merata-rata, dibilik tidur, dibilik air, di mana2lah!! 
cemerlang uols......!
Kalau nak vouge de vass lagi servis abang Celcom BlackBerry Torch 9800 uols, hmm apply lah Celcom Exec 50 plan, murah jeeee......uols boleh connect dengan cik puan Celcom dengan kadar serendah RM50 sebulan je. Wah! I dah macam Mak Ayam pulak. Tapi kalau korang dah tak tahan sangat nak dapat plan Celcom Exec 50 nie, uols boleh dapat pelbagai benefit if u langgan si Celcom Exec 50 ni. 
Benefitnya ialah.......
'
'
'
'

- 15 sen call rate ke pelbagai nombor, nombor ekor jer tak boleh. Nothing complicated; just a simple rate to all numbers
- Diskaun setiap bulan secara automatik tau..
- Talk more, save more. Lagi banyak anda pot pet pot pet or guna, lagi banyaklah diskaun yang uols dapat up to 30% every month tau. Sapa nak bagi??
- bayaran bulanan serendah RM50.
- Percuma Celcom Broadband Basic Plan untuk sebulan with speeds of up to 384 Kbps, yeeey....korang mesti suka kan?

Dah mula jatuh cinta pada Cik Celcom nie?...haaa....Cik Celcom akan launching Blackberry Torch 9800 pada 29 October 2010. Ye..tak lama jer lagi, dan di sana nanti akan ada amazing deals untuk anda bila anda sign up dengan Celcom, INGAT!!! hanya available at the event je tau. So, keep in you mind, kerap check Celcome website untuk tengok apa-apa offer ditawarkan dan jangan lupa datang tau on that day/event tu berlangsung, macam biasalah ada bermacam-macam aktiviti yang best, ada hadiah and giveaway (korang suka kan?). Ha...meh sini I nak tambah, kalau anda antara 1st 100 customers yang pre-register dan beli kekasihku si BlackBerry Torch 9800 beserta dengan Celcom Exec Postpaid plan, anda akan dapat the early bird promotion. Apa tu???
haaa...uols akan dapat extra peneman iaitu.....

- Jabra Bluetooth Headset beharga RM125
- 8GB Micro SD Card beharga RM68
- Energizer Portable beharga RM58



Anda dah mula rasa miang, jatuh cinta? nak skandal lebih seperti saya? dah tak sabar nak ada affair dengan  BlackBerry Torch 9800 ? So apa lagi? grab la skandal terbaru uols ni satu beserta Celcom Exec Plan sekali..........!!!!!
pasti puas hati ^_^
Nota kaki - Thanks to Nuffnang for informations and giving me this opportunity, muaaaaahhhhh


Me Naughty..me Netty

7 comments:

MushroomCute@Mariea said...

U tak kisah kita berkongsi kasih ke Cik netti? heheheh... i terpikat uuuuu

notti netti said...

mushroom- takpe, takkisah...suka lagi ada ehehehehe

Qaseh said...

suka2...black pun black la jangan sweet sgt..

notti netti said...

Qaseh - ya betoi eheheh

Yaati Nor said...

aku rasa macam ko menang je kali nie net..gud luck..klu menang share sket..hehehe

mummy_ayu said...

ok..aku pun dah join...entry pun dah submit..nanti ko jengah la blog contest..ok..good luck to both of us!!!

notti netti said...

yaati - menang x menang aku tak kisah, cuma smlm teraktif rajin menaip jer :)

ayu - lega aku.


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno