Thursday, October 28, 2010

Confirm berat badan bertambah 1 kilo lagi hari nie......................

Short en3, sebab nak buat kerja..
Seperti kenyataan hampeh kat atas, Ya! saya bakal naik 1 kilo lagi tanpa segan silu hari ini.
Sebabnya.....ingat nak makan jagung rebus yang dibeli di pasar malam sahaja untuk breakfast.
Sekali lupa bawak daaaaaaaaaaaaaaaaa.
So makan roti kering jer (lebihan semalam)
Then datang pula member kasi nasi goreng ayam (makan share2)
oke fine...
then ada pulak, cokis famos amos yang di tapau semalam (lupa nak bukak) ada tersimpan di dalam beg..apa lagi..kayuhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.....

Then datang pulak my ofis mate lelaki yang bawak sup katanya...ok..cecah roti lagi best..
Sekali tengok, sup mamak...yakni complete dengan rempah ratus, ayam beserta kulit ayam yang gebus..
Kayuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhh lagi......
Then nampak jem stoberi..member tolong sapu kat roti...\

akhir kata...memanglah kompom naik 1 kilo....

psst- tapi kalo bukan satu kilo????? agak2 berapa kilo lak naik?
haissshhhhh
Me Naughty..me Netty

3 comments:

momguess said...

berkilo-kilo!!!!
hahahah
padan muka

Sidratul Muntaha said...

ahahahhahah
lebih kurang cma aku jer..
sume simpn stok pastu gigih giler kentang ckp nak kurus
tpinya end of weekend..
menguyah sume ganti utang makan.
hihiih

firahadifa said...

ermmmm 10 ???

larikkkkkkkkk


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno