Monday, October 4, 2010

Cute luggage bag for ur lil one's.......where to buy???????

Salam,
en3 tengah malam di pekan tua kopi putih . (old town white cofee lah!)

today, I nak inform uols yang mana2 berminat or terbekenan pada luggage bag yang cumel2 untuk anak2 anda, anak2 menakan anda or nak bagi birthday present for anak uols (like I did before) or nak bagi hadiah pada anak jiran tetangga u yang pernah rompak buah mempelam u ker......oke.......

since ramai yang bertanya mana I beli carz luggage bag Imran for his birthday present.......bag seperti di bawah nie...




 senang imran nak isi baju if dia travel from kg to kl
and serious I cakap......I tak pegang pun itu bag.....imran yang bawak ke hulu ke hilir...
tak berat pun.......disamping dapat mengajar anak2 uols berdikari tau....
memang bagus......


 some more...this travel bag....pun sangat cantik kan?
price ok lah kalau nak di bandingkan beli di kedai kan? kan? kan?
yang nie, I tak beli lagi...tunggu birthday si starbuck latte pulak kot...
kalau diizinkan......



yang nie pun I order gak for my baby fruit...(anak buah lah!)
I order yang bee tu....cantik tak?
price??? rm 49 termasuk pos :)




 yup....nice and cute kan this pillowcases......I beli for both of my son
fish and dino (dino tak sampai lagi :( ..........)
oh! itu bantal..sendirik beli okeee.......sarung je yang dijual....


 then luggage bag disney and hello kitty
pada anak2 uols yang gile bag nie...
apa kata hadiahkan diaorang dengan barang2 ini...
best ooooo...mana tau semangat dioarang nak belajar pack baju sendiri kan? kan? kan?
sib baik zaman I kecik dulu takde
benda alah nie....idak tambah lagi laaa sikap ngada2 I nie huahauahuahua
Price?....sila lah lihat sendiri ya..
dimana?

 oh...boleh je add facebook diaorang nie...
APPLE OF MOM'S EYE
or
just pergi ke


macam-macam adaaaaaa...........sediakan duit jer..
kecing! kecing!!!!!! (bukan kencinglah! bunyi duit tu...)

ok....I dah menjawab pertanyaan uols kan? kan? kan?.....silalah beli...
oh! I tak dapat apa2 pon promote diaorang nie....huahuahuahua....

Me Naughty..me Netty

2 comments:

L@n@ said...

eeiiihhh .. cantik2lah .. tak tahu yang mane satu nak pilih .. tq for sharing..

notti netti said...

cantikan? kan? kan?..i pun juling2 nak pilih.


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno