Friday, October 22, 2010

Beyonce Pregnant????...Really......?......Apa kena mengena dengan I????

Salam Pagi Jumaat dan salam ceria semua?
Soooo berapa RM duit korang habis untuk J'Card semalam at Jusco Midv????
I pergi Midv semalam....singgah jusco,.....kelihatan ramai customer yang masing2 dah macam muka singa kelaparan nak terkam mangsa.......seyes! sale nie boleh buat orang gila serta merta.....

Ya! dan pastinya penggunaan card credit adalah di luar batas etika kemanusiaan semalam.
I beli mana yang penting jer, kononnnnnnnnnn......
tengok harga barang2, rasa nak buat giveaway serta merta..isk........

okee enough about J'card

let's talk about something else.
Yesterday night my mom called me
Ingatkan nak gossip pasal neighbour sebelah kampung or nak bagi comment professional about my son. Ghupa-ghupanya my mom tepon just nak tanya I.....begini perbualan secara tak langsung kami.


"Eh wen! si negro body cantik tu ngandung dah eh?"

"Negro mana nie? laki ke pompuan?"

"Hapalah! dah mak sebut ngandung......pompuanlah..........ala...yang body cantik tu, yang nyanyi kalau tak nampak separuh tetek tu ...kira tak sah laaa........"

"Sapa, mak nie,?"

"Ala, lembabnya....yang dulu diaorang bertiga, sekarang solo, takkan tak kenal kot...yang kawin dengan negro tak handsome tu......yang nyanyi lagu charlies angel tuuuuuuu..........."

"Ooooooooooo beyonce, yang body cantik tu ker?

"ha...dia la tu, hmmm kamu tu la asyik makan jer...kalau kamu menten...mesti dapat body macam tu. Kuranglah minum coke tu, badan makin beso....bla...bla..bla..bla....." (bla...bla..bla..bermaksud kata-kata perangsang yang saya tak dengar, sebab saya letak telifon di atas buku sambil mak saya bebel sorang-sorang...........baguskan? eheheheheh)

"wen!...wen! dengar tak mak cakap nie?...."

"iyeeee..dengar, biarlah dia ngandung pun, mak nie...macam sedara kita lak"

"ala, dulu ada negro syok kat mak, kalau ngandung sure wen macam beyonce...melentik jer...rambut keriting2...awwww" (yang awww tu I sengaja tambah.....penambah perisala katakan...)

"ah! xde pasal lah nak rambut kerinting....eeeeeeeee........Mana mak tau si benyonce tu ngandung? gossip ngan acik lela la tu...........ke gossip dengan abah? eheheeh"

"Apa gila nak gossip ngan abah kamu. Xde la.....mak mana ada masa gossip.....nak jaga uwan lagi (nenek) nak jaga anak2 kamu lagi, nak jaga bapak kamu lagi..........mak tengok channel E...entertainment la"

"Ooooooooo................takpe..bior le dia ngandung, bagus laaaa........rezeki dia"

"Wen xnak ngandung lagi ke? kasi dapat girl pulak...bla..bla..blaaa....bla....?"

(perbualan diteruskan lagi selama 1 jam setengah...........I cuma hi-lite perbualan berkenaan beyonce je)

So.....tadi dengar kat Hot FM......Boyonce ngandung kah???????
dan kenapa i tetiba berbicara pasal Beyonce?????hmmmmmmmm

Me Naughty..me Netty

9 comments:

mama tisya said...

hah brp juta abis kt jcard???aku tgu next week jcard setiawangsa dkt skit ngan umh:)

notti netti said...

takde la juta....trillion jer muahahahahahha,

mummy_ayu said...

amboi mak ko .. up to date tu..cayalah...

Diamilikku said...

hahahahaha......kelakar ahh mak u

notti netti said...

ayu- namapun mak aku....

diamilikku- kelakar eh?....tapi time I cakap ngan mak ai tu cam nak marah pun ado..eeee I tak suka gossip2 nie...hahahah boleh terima ker?

MushroomCute@Mariea said...

pergh...caya aaa makcik...mak ai beyonce pon tak kenal tau..

Diamilikku said...

takkk..kelakar sebab dia cakap "ala, dulu ada negro syok kat mak, kalau ngandung sure wen macam beyonce...melentik jer...rambut keriting2...awwww" (yang awww tu I sengaja tambah.....penambah perisala katakan...)...ayat nih paling kelakar............bab melentik tu yang tak tahan

Sidratul Muntaha said...

ahahha..
ahahhha..
gelak jerlah..
mmg best klu dpt mak yg sporting..
huuuuuuuuuuu..

notti netti said...

mak saya memang ober sikit ehehehe


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno