Friday, October 8, 2010

Sepatutnya planning nak keluar dengan Ayu, Fida, Suziey and Mama Tisya...but cancel laaa pulak

Ya,
I nyaris-nyaris tertaip panjang lebar dalam en3 tajuk tu...seb baik cepat sedar.
Okey....sepatutnya I nak maklum...sepatutnya nama-nama yang I mention kat atas tu....ada buat bachelor party....konon.......tapi last seminit tak jadi....sebab si chomel lote suziey puasa 6....hari nie last day. Yang I pulak, sibuk dengan assignment.....and Mummy ayu....sian dia, Iris kena tahan wad...muntah2. But then...tadi baru dia call time I tengah baikk punya buat presentation....bagus Ayu.....!!!...Dia kata Iris dah boleh keluar Wad....cuma I tak sempat tanya keadaan Iris lagi..Hopefully nothing bad la kan...
Tengok? betapa baiknya bakal mak mentua tanya?......

ehehehhehehe..........so kawan2 ku sekalian...nanti2 kita plan hari lain pulak yer.......kita kasi yak yak yea sama itu fida..okey?
Me Naughty..me Netty

5 comments:

mama tisya said...

kemain tjk entry ko...senin ni la...bos aku tkde

mama zharfan said...

me nak join gak ;) tp next year lah :)

:: LadyVerde + Mr.Doc :: said...

bachelorette partyyyyyyyyyyyy!!!
best gilerrrr! i love party!
takpe boley plan other day kan ;)

Farra Dhelina said...

sis, krm slm kat kak fida ye...

momguess said...

hahahaha
padan muka korangs kan
aku dah asap kan dari sini supaya korangs xjadi
suka mak!!!


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno