Friday, October 29, 2010

Iyeee..iyee...aku lah orang ituuuuu.....

Hahahah, Kan bagus ko buat je Giveaway Aimi?
"Teka siapa gadis yang sopping tak hinggat kat Jusco Setiawangsa semalam"......ehehe leh blogger dapat hadiah..dan aku dengan rela hati membantu blogger2 meneka siapa gadis tersebut, biar habis barang rembatan ko jadi hadiah GA ..muahahahahahhaahhah
Aku kidnap gambar aku yer......kat blog ko....MAMA TISYA

Ya, seperti yang kalian sedia maklum, semalam Saya dan teman2 se'project telah ke JJ Setiawangsa. Ada kerja sebenarnya di sana..muahahahahah, Lihatlah gambar teman2 ofis yang tak tentu arah macam pelari marathon mencari pintu masuk JJ. And this is my 1st time ke JJ Setiawangsa and agak blur sikit. Tapi best, suasananya sunyi la kalau nak dibandingkan JJ IOI MALL PUCHONG, JJ MIDV kan?...............yang dah macam nak berperang jer rasanya.

Bawah nie je la hasil rembatan yang berjaya saya beli.....huyoiii dalam masa 45 minit jer beb...ini yang mampu jer......sib baik kaunter banyak and orang pun bukan jenis muka nak telan orang..semua manusia kat JJ Setiawangsa nie ada etiquette gitu, hormat menghormati, saling bantu membantu dan saling labur-melabur.

Ini je ha yang mampu pun, before this kata nak beli beras, pampers, sabun dinamo bagai..hmmm hampeh! x sempat..BOS CALL SUH BALIK!!!.............bila dah berjemput suh balik tu..apa lagi...langkah seribulah.....

Barang-barang nie untuk -
1-Kesayangan
2-My BFF
3-NOTTI NETTI
4-JiranSebelah Rumah
5-Birthday present

Tapi still ralat laaa tak dapat beli barang-barang lain. Nak beli kuali, anak baju, adik baju, baju kerja kesayangan, tokey jusco, cadar, frame gambar, termos, dumbell.....bla..bla..bla...bla.....

Oh! Mama Tisya, belagaks ko eehhh, mementang ko amik cuti, jusco tu ko buat macam umah sendiri. Aku saja je xnak ambik cuti...aku takut aku borong separuh barang penting kat jusco tu....sapa yang susah???? koooooooooooooooo jugak susah nak sopping2 kan??????

eehehehehehehehheeh

psst- tapi best bab ko tegur aku and ambil gambar aku tu......rasa cam celebrity lak......kalau aku tau, baik aku cakap...."No Picture plzz......." muahahahahaahahhahaha dah la tu, time ko tegur tu aku tengah kusyuk rebut baju dengan kaum laki.........almaklumlah, cari baju tok laki...ahahhaaha

Me Naughty..me Netty

6 comments:

mama tisya said...

adus hai net gelak wei..nasibaik sempt aku candid aksi ko itu..nasibaik bkn aksi terlampau...hahahha...tp byk gk la ko rembt even 45minit...nasibaik 2tgn je..naper tk amik troli...mmg tenang jcard day kt jusco setiawangsa tu psl aku dk umh dkt situ:-p


**ada sorg laki ni tgk kita dk bergmbr time aku terjh ko tu...hahaha..pelik agaknye..tktau blogger tegar...hahaha


kemain mcm artis..no pictures pls:-p

mama tisya said...

tkde maknanye nk wt GA:-p

notti netti said...

ye ke ada org tengok..tu la..ko bising sangat...diam2 udahlah tegur aku pun......kang bebetoi org ingat aku celebrity muahahahahahahah

mama tisya said...

weii nk muntahhhhhhhhhh ijooooo :-p

ita cutevirus said...

wwwuuuiihh....
erin & cik puan nett gigih shopping ek... huhuuhuh...
comel la binatang warna purple tu...

[-suziey-] said...

haahahahah aku xleh tahan la tgk ko dgn tgn penuh..sambil dok berebut lagi..haih makcik nett makcik nett...ekekeke:p


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno