Tuesday, October 12, 2010

Okeee....Giliran Saya Pulak Bercerita...Bachelor yang tak berapa nak bacholar party semalam.....meh sini aku tunjuk korang tahap ke'obsesan' minah2 yang ngaku bachelor ini bergambar.......

Huuuuu mak aiiiiiiiii.....
gila panjang tajuk en3 I...
sangat mengikut skema jawapan karangan bahasa melayu.

Salam semua...
okee..seperti yang telah di war2kan di blok suziey, mamatisya..
we all yakni I and firahadifa telah bergather-getheran...di KLCC
kenapa pilih KLCC? sebab dekat dengan ofis Tengku Mahkota Mamatisya,
disamping permudahkan datin sri suziey menggunakan kenderaan awam
lrt from pejabat pos besar ke terminal lrt KLCC..
wah...sungguh skema.....

Ya...apabila berjumpa sakan..maka terlupalah status masing2 yang merupakan bini orang yang sudah beranak pinak...
(aku lain eh?)...eheheheh..
disebabkan itulah tetiba jer masing2 mengaku bachelor...
sungguh kasihan mak-mak orang ini......
anak-anak mereka bertambah kasihan.....
okey...mari kita saksikan perangai sebanar mereka ini
tempat kejadian???
kedai ikan manhattan KLCC
(bau ikan aku nie haaaaaa)

 Kesiannn pirate wanita nie....
banyak sangat scar kat muka tu haaa.....
patut laaaa x kawin-kawin lagi...
mungkin sebab frust, itu la sampai kerja kedai ikan lak...
siaaannnnnnn...


Pirate wanita ini sedang mengambil order
manakala 2 orang mak orang yang mengaku bachelor sedang
memilih order......
wanita pirate tersebut nampak sahaja ayu..
hati2!! belakang bontotnya ada parang lanun....patutlah lurussss je bontot budak nie.

Inilah cop mohor kedai ikan tersebut....
lama jugha kedai ikan nie dibuka ya?
sebelum saya diberanakkan lagi...
hmmmmmm

tetamu yang diraikan "Firahadifa"
serta
errr.....tetamu yang tetiba je nak join sekaki minta diraikan
siannnnnnnnn
tetamu yang minta diraikan serta makcik postmen
ya....memo untuk ayu kayu..
"aku dah tengok dah tangan suziey....sangat kasihaannn"
seperti mandi minyak rupanya....
kepada blogger2 semua, jika mahu mengamalkan ilmu penunduk sekalipun,
patikan minyak yang hendak dilumurkan ke seluruh badan anda
sudah sedkit sejuk......jika tidak...jadilah seperti makcik posmen tersebut..
muahahahahahahahahahahah


lihatlah aksi sebenar minah2 mengaku bujang tersebut..
isk isk isk..bergambbbaaaaaaarrrr sajork
tanpa mempedulikan perasaan tuan blog yang cute ini....
eee..dendam kesumat betul!!!!

Ya, gambar kami ber'empat'
sangat suka bergambar dibelakang fida...
tuan punya blog nampak kecil..sekecil size S.....eheheh
Ya...lihatlah wajah mamatisha dan wajah suziey...
sangat sopan dan penuh kesabaran, bukan???

tapiiii...sebenarnya kepala lutut dan anak tekak mereka sedang menggigil
kelaparan....sangat kasihannnnnnnn......

Lihatlah...lihatlah!!!! saya tidak tipu bukan?
sampai senget2 mulut minat posmen tu...
pemblog menulis sambil mencebik-cebik
betapa obsesnya mereka mengambil gambar makanan...
sedangkan ramai lagi manusia yang cantik2 dan indah2 selain dari air teh limau tersebut..
contohnya saya nie!!!!!
lihatlah lagi....
dasyatkan? mereka ini...
gila obses tuuu......sampai lari pirate wanita tadi
ketakutan melihat aksi mereka.....
saya juga beristifar setiap masa takut terkena tempias rasukan ablasa mereka...
ngeri.....oooo

isk isk isk....sampai gambar kelasi kapal yang sedang membakar sea food juga diambil
hampir hangus itu udang....
oooit!! korang tak malu ker?.....jantan tu pon tau malu tau!!!

See----seee......lihat!!
pantang saja makanan terletak di atas meja...
cepat saja mereka mengambil gambar...
rakus sekali! macam lah ada gambar bogel atas meja tersebut..
Saya berbogel depan mereka pun...mereka buat bodo jer.....

eee..dah tak au dah perasaan tukang blog ini..
nak menyampah pun ada.....isk isk...
tak senang betul makanan tuuu....

yaa.....haaa ini saya akui..saya ambil..
sebab sedap...di sponsor oleh suziey.....
tak cukup suziey oiiittt..2 kali telan jer tu...

Haa..baru ada gambar saya..
sangaat kasihan bukan?.....

Ya Allah! nie dah tukar tempat makan nie..kitaorang mnakan kat desert bar
tapi lihat lah diaorang nie....J.A.K.U.N.....!!!!
tersipu2 malu itu ais cream....sampai cair haaaaaa....

Fida, sekian kalinya..membuat muka jongos..mencopek desert net cute..
Jangan amalkan selalu ye...
sib baik dah kawin eheheheh
Kami dengan desert masing-masing..
saya sengaja memegang desert saya..
takut dicuri minah2 perasan bachelor tersebut
akhir kata......seronok keluar semalam...gelak sampai
tenggelam anak tekak...
thank u fida belanja makan ikan..than u suziey belanja kek kecik tak cukup untuk aku..
thank u aku sendiri sebab belanja desert dan thank u mama tisya sebab bawak sticker diskaun 10%. 
seronokkkkk sangat!!!!!
Me Naughty..me Netty

10 comments:

momguess said...

huh!!!

mama tisya said...

aduhai nett gelak berair2 mata bc entry ko..kemain kutuk2 aku ngan suziey ye..tp gmbr suziey tgh snap air tu mmg best ler memek mukanya..hehehe

MushroomCute@Mariea said...

Kedai Ikan Manhattan..Best best..Tetiba plak tekak ni rasa nak mkn Salmon n Rice..jgn kan ikan..nasi kat situ pon superb..

firahadifa said...

eyyy...menjadi gak muka jongoss akuh.. keke

firahadifa said...

eyyy...menjadi gak muka jongoss akuh.. keke

notti netti said...

momguess- oh! apakah?

aimi- ko berair? isk aku paham..kan musim mengawan kan?

mushroom- best tau

fida- ko jongos yang cantik

mummy_ayu said...

sgt sedih & jelous...

notti netti said...

ayu- eheheeheheh jgn sedih, nanti kita keluar sama ngan fida lak...

mama tisya said...

lucah sesaje:-p eh lupa nk komen jongos tu utk geng2 aku je:-p

[-suziey-] said...

hahahahahah adoi...nk terburai usus aku mengekek..rs mcm sambung gelak dr smlm baca n3 ko nih..sempat lagi mengutuk aku yek...kek xckp yek...bgs..aku berjaya control nafsu pemakanan ko agr kurangkan mengambil makanan yg berkalori tinggi..
aku mcm baru sedar la mmg obses nya kami dgn kamera..muahahaahah

thanks wei banje eskrem best..thanks fira banje ikan..hehe..n amy sbb memperjuangkan hak kita utk dpt diskaun 10%..hehe


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno