Friday, October 22, 2010

Masalah Armpit Sweat????? Meh sini Super notti netti tolong...

Ketiak anda sering basah???

Ingat pakai deadorant saja,
aktiviti perpeluhan dibahagian ketiak dapat di atasi???

no..no..no...basah tetap basah
lagipun sistem perpeluhan di antara badan setiap manusia adalah berbeza..
ada yang berpeluh dibahagian muka...
lebih-lebih lagi dibahagian atas mulut....
nak ciumpun susah

ada yang mudah berpeluh bahagian belakang badan..
hmm susah tu..basah je kat belakang...
kalau pompuan, siap nampak tali bra.
and
ada jugak yang berpeluh dibahagian ketiak
hmm memang tak best kalau nak pakai baju plain or silk
confirm nampak....
malu kan?..
er yang tang bawah berpeluh tu...I no komen...itu normal.
jadi.....
Dengan teknologi yang kita ada sekarang
sesuatu yang mustahil itu pasti dapat ditangani...betoi tak?
nak harapkan petua nenek moyang..hmmm lama la kot nak ok kan?
peluh tetap peluh...

Ya, dengan adanya Nu Arm Sweat Pad
perasaan malu anda untuk memakai baju yang ala2 mudah sangat nampak peluh kat ketiak
pasti dapat diatasi.



Mudah saja pakainya, macam pakai pad....
yang lelaki nak pakai pun boleh....
tekap je.....

dapatlah at least cover bahagian ketiak kan?...
pun boleh hilang bau kalau berpeluh.
dalam satu kotak tu ada 20 pad
dan harganya RM 15.90
I beli di SOGO
tak payah pun merantau jauh-jauh...
Nak I tunjukkan cara-cara pemakaiannya??
boleh..
macam nie ha
'
'
'
'
'
'
'
'

 Sila tengok red devil tu pakai kat ketiak dia
selitkan je kat ketiak korang dan ia akan melekat
mudah gitu
jadi..peluh tidak akan nampak dah pada baju anda.
oleh itu,
selamat membeli dan hapuskan kemaluan anda di khalayak ramai..
(err..macam tak betul je ayat tu kan?)

Me Naughty..me Netty

9 comments:

mummy_ayu said...

cayalah model ko..he he he...

mama tisya said...

ko p sogo ke td??aku p jln tar kt area ariani sana tp bkn p ariani la..hehehehe

Miss Q said...

Aku ada.. mula-mula pakai, buat keje itu ini, pegi berjalan, pi umah org kawen, sekali balik umah sedar-sedar tinggal sebelah ketiak aje!

"Aih.. ntah cicir mana laaa"

x berapa bagus utk material baju licin macam baju kurung. kdg2 nampak kesian ketiak mcm gam melekat. aku x pandai nk adjust biar elok2 masuk nicely

notti netti said...

mamatisya- itulah pasal, aku ngan ayu puas dah laung nama ko kat sepanjang jalan tar tu..ko tak balas pon!?

Q- ehehe yer ker? lenkali kasi ikat getah celah ketiak tu ehehe

ayu- model tak berbayar...freeeeee

Qaseh said...

hmm...boleh try la nnt.

~dYaHaHa~ said...

kak net, sogo belah mana dia ada jual? ladies dept ke hape? hehe...

Anonymous said...

A a h ..kat sogo celah mana ...

fyqahika said...
This comment has been removed by the author.
Unknown said...

da cr kt guardian tp downk da discountinue item 2..mne lg nk cr nie..hmmm


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno