Thursday, October 7, 2010

Dalam Dilema............nangis T_T

Salam Hari Khamis semua.............
Pernah kamu menghadapi saat2 perlu memilih antara A dan B.......
dan tentulah A dan B adalah sama penting.

Saya sedang menghadapinya sekarang. Sangat menyedihkan
semuanya datang serentak.......


Nextweek I perlu menghadiri satu kursus penting selama 2 minggu
and Nextweek jugalah I ada final presentation (the whole week) and exam yang markahnya leh cover if result I nyawa-nyawa ikan.

Mana satu yang harus dilepaskan???? If I pergi kursus...for sure group member presentation I hangin jer......and for sure my lecturer tak kasi markah presentation untuk I nanti.

If I pergi presentation...hmmm...melepaslah I nak ke kursus yang penting tu (untuk masa depan kerja). Xdapat lah I jumpa my skuadmate dolu-dolu.....hishhh haruuuuuu.....................

hmmmmm.............................tak tau nak cakap apa dah.................................




Me Naughty..me Netty

5 comments:

Diela Zaimi said...

pendapat peribadi sy menyatakan lebih baik kat net utamakan perkara yg paling penting di antara yg penting...paham x?
mcm dlm kes kak net ni sy rase better kak net pegi ke presentation tu...sbb markah tu lebih penting kan...
utk kursus tu plak kak net boleh minta bahan2 drpd kawan kak net yang pegi...
so kak net takkan ketinggalan ape2 di situ...
sekian, time kasih... ;)

[-suziey-] said...

wei..ko kena nego either 1..means nego..minta pelepasan or postpone either 1..aku rs better ko nego presentation..ko ckp je arahan KPN..msti dia gerun:Lo

littlehumblelynn said...

nett

apa terjadi kalo ko x g presentation tuh?dan apa lak yg akan terjadi kalo ko x attend kursus tuh?(KURSUS WAJIB HADIR KE?)
kalo aku--aku pg KURSUS kalo mmg xde pilihan lain sbb ini periuk nasi..'

mungkin x banyak membantu :)

littlehumblelynn said...

nett

apa terjadi kalo ko x g presentation tuh?dan apa lak yg akan terjadi kalo ko x attend kursus tuh?(KURSUS WAJIB HADIR KE?)
kalo aku--aku pg KURSUS kalo mmg xde pilihan lain sbb ini periuk nasi..'

mungkin x banyak membantu :)

notti netti said...

Diela- ehehe..nie bukan kursus baca buku or dgr syarahan ehehe ini kursus nak kena dera balik.....lari laaa, kawad la...then baru ada test undang2....eehehe

suziey- aku group presentation.....marah lah budak group aku kalau aku xde....and lecturer aku x kawin....lagi kerek...dia peduli apa...susah oooooo

little - kursus tu mmg wajib....dan akan ada lagi sampai akhir tahun nie..cuma mebi aku tak segroup dgn skuadmate aku la...mebi dgn org yang aku tak kenal....xde geng la aku.


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno