Wednesday, March 18, 2015

Oklah...Fine...I tak Diet Today.

errr. not just today but yesterday...yesterday terday.....day...day...ay...ay.
ahahahahah serius badan dah memang naik okey.
Kalau yang ada kata aku nampak slim...memang aku aku tau bahawa kata-kata itu adalah plastik pujangga semata-mata.

pagi ni, dah selamat kuew tiaw goreng daging ni dalam perut aku. Haaa see...seee heavy breakfast bak hangggg. 


Dah makan baru menyesal. Selalu macam tu. Sebelum makan tak terfikirpun menyosal ke, kadar pengeluaran negara kasar tang perut ke......lemak tepu ke...haish.

.....


Monday, March 9, 2015

Testing...testing My New Blog

Assalammualaikum......

percubaan 1, 2, 3....
testing 1,2,3.....

huwaaaa rasa lain pula bila buat 1st entry untuk tahun 2015 ni....
bersawang gila kot blog after make over.

puas la I tunggu blog ni siap....hasilnya....nak cakap jujur tak?..

ok...80% not like what i expected tapi ok la.....janji ada blog kan ahahahah and comel juga blog I ni ahahahah

- due date tak tepat
- nuffnang I tak diletakkan kembali
- bahagian tabs haywire...tekan itu ini semua non hado.
- and dah kenapa I perasan bila tekan button home...terus ke my cake blog...aduhhh

nampaknya I kena buat semula sdn bhd.

as I've been told dia termake over sekali dengan my cake blog.....walaupun I prefer the previous one but benda dah jadi....maka hidup harus diteruskan ahahaha. Tapi takpe lah tersalah faham.

ok what do you thing about my new blog?.....

ok tak?.

Me Naughty..Me Netty

Tuesday, November 25, 2014

WIWT.......Baju Kurung dan Rempeyek Royale



What I Wore Today.....Baju kurung 

Kain baju kurung ni aku beli dah lama dah cuma baru berkesempatan hantar tailor. Siapnya cepat jer.
Beli 2 tahun lepas kalau tak silap di Kota Bharu. boleh tahan harga batik crepe ni. Fikir la juga 15 kali before beli ahahahahah.

Anyway nak ucap terima kasih kepada Kamarul and Ain (sorry baru kenal) untuk Rempeyek Royale yang sedap ni. Ain bagi aku rempeyek ni kat opis. Buat susah-susah jer bagi barang free ahahaha. Bila try makan amboiiiii sedap. Tak tipu and bukan bodek eh......tak keras kekung macam rempeyek yang aku pernah makan. Dah habis dah pun budak opis aku kerjakan. Nanti boleh pula aku order ya....eheheh


ok dah...adios!!!

© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno