Tuesday, October 5, 2010

Tayang Hadiah HARI JADI Saya....eeee jakunnnnnyaaaaaa


Tak salahkan if saya me'reward' diri saya dengan sepasang lagi kasut C&K size 8 kan? kan? kan?
ini kan hadiah hari jadi saya...eheheheheheh



yaa....saya beli paper bag dorothy perkins jer.....
pentipu!!!!!
muahaha, oke..oke...bagi I la kan...tak berapa la sangat
nak beli baju ke seluar ker.....sebab i am more to stilettos...(gile apa?)
Jadi....I just look around while waiting for my SIL kat Empire, Subang.
Then, ter'bump' pada area seluar2 jeans.....pegang punya pegang...terpegang la skinny jeans..
so far tak pernah ada...opps! pernah beli but at the end tak muat...gatal kan...beli size kecik..
ingatkan body still size American Next Top Model lagi..
nangis T_T
so...budak SA tu tegur I...I pulak pantang dengan SA peramah giler nie..
terus cuba skinny jeans tu.....
seyes..best giler!!!!....jarang seluar jeans boleh fit dengan I...
so...terpaksa la bedal.....anggap jer hadiah hari jadi untuk diri sendiri..
(Wah! banyak hadiah hari jadi ko yer net?.......)
panjang alasan ko yer nettttttt.......


okey....2 hadiah jer..I rewardkan untuk diri I..selebihnya..
tu..gambar kat atas...belas ehsan my SIL....
dia hadiahkan perfume....
sangat ketakutan oke..terima hadiah nie....
cam langit ngaan bumi je kalo nak di bandingkan dengan hadiah kek I tu....


haaaaa....nie dari my BFF, ayu kayu
kek coklat..
best ooooooooooooooooooo...
thanx ayuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...muah!!!!

 ini lah my sil and her son......
thanx to my sil yang rajin sesangat belanja makan kat chilis...
best!!!

Me Naughty..me Netty

11 comments:

mama tisya said...

kasut tumit tk tgi 8inci tk sah..8 inci ke...:-p

notti netti said...

aimi- sila jangan jehles!!!! eheheheheheh....

eiNa said...

epi besday netti.. wahh reward diri sndiri ngn skinny jeans..i loike.. :)

momguess said...

aku tak dpt tgk gbr kasut ngn dorothy perkins tu
benci tau!!!
pc aku jeles lah ni dengan aku!!!


wey
adik aku blh dpt disc kat dorothy ni
warehouse
topman
c&k
apa lagi erk
byk butik adik aku blh dpt disc
tapi kalau ko aku mmg xde hati nk bagi disc
hahahhaha

☆iz-AnN a.k.a cOmOt☆ said...

nett
kalu aku kai tinggi 8inci ni, sure tersembam tanpa segan...adehh

momguess said...

aku dh dpt tgk gambar kasut ko
tapi dorothy perkins tu xdpt tgk lagi
nnt aku dtg lagi
hehehhe
ko tgk betapa baik nye aku
dtg berkali2 kat umh ko ni
ada ko bagi aku cup cake
xde kan?

berlalu pergi
sambil dlm hati sumpah seranah si nett ni

nieda said...

heppy birthday,,sedapnya kek

emy/mamasuri said...

syok nye leh pakai tumit tinggi..
aku ni berat dah naik terpaksa lupakan segalanya...huhuhu

Iman's Umi said...

at least ade gak yg membagi hadiah...dh ckp seronok dah tu.

notti netti said...

eina- ehehehe...reward diri sendiri...senang.....sendiri suka.

momguess- ahh! ko manjang dengki ngan aku.......aku tak pernah dengki ngan ko....malah berbuat kebaikan lagi....sob sob sob.

neida- tu la tu sedap kek tu.

emy- pakai jer....aku pun berat gak....tak caya tanya laki ko. betapa debabnya aku.

.::: Princess MOMOY :::. said...

wah menariknya hadiah =)
sis ni tinggi ke orgnya ?
tgk cam ala2 model jer


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno