Tuesday, October 19, 2010

Siapa tahu tentang Maybank VIP 50 investment????

okee......sebenarnya I dah ada brochure dia. Semalam I ambil dari Kaunter Maybank while waiting Mummy ayu buat urusan dia di sana. Actually saja jer baca2...bukankah kita digalakkan membaca?..........tataaapiiii...tetiba lak terbaca kertas cantik sebab kaler maroon.....and tetiba terminat, tatapi nak baca lebey cam tak faham or saja jer malas nak faham.............tanya mummy kayu,....dia langsung taknak ambil pot bab2 invest yang kena mengena dengan peratus- peratus darab bahagi nie........so..I nak tanya uols yang pernah invest dalam VIP 50 or tahu tentang VIP 50 investment nie...plzzzz x plain to me...can????

phhhhhlizzzzzzzz........


Me Naughty..me Netty

3 comments:

momguess said...

aku xtau
dan aku malas nak abik tau
boleh?
hahahha

nett....
aku dh sedia kan buih ni
bile ko nk bogel

mummy_ayu said...

aku dah baca dah tapi still tak paham sgt..kena dgr org explai gak la...

notti netti said...

momguess- masyaallah koo..

ayu- hmm tu laaa


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno