Wow!!

Friday, December 4, 2009

Vogue Pregnant Mummy Give Away

(sticky mood yer..new entry please scroll down.tq!)
Ollaaaaa guys,
seperti yang dikecoh-kecohkan sebelum ini, I dengan bangganya akan memulakan contest for pregie Mummy/ibu/momma/mak/umi/Amma/dan sewaktu dengannya.......
Oh! contest nie pun dibuat bersempena me/hubby wed anniversary yang ke 5 thn pada hari esok, 18.11. Cepat jer dah 5 thn, rasa baru semalam I ajak u kawin huhuhu.

So, ringan-ringankan lah jari jemari anda untuk enter this contest. Seperti biasa (Tiru ayat Mummy Ayu) syarat-syarta wajibs contest ialah :-

1. Must be my follower and add my blog at ur blog list (it a must eh)

2. Tepek banner peruts I yang chomels itew di side bar uols (supaya menjadi tatapan dan rangsangan untuk uols mengandung lagi cam I)

3. Buat entry tajuk macam entry yang I buat nie (Ayat mummy Ayu...aku tak paham)

4. Ini paling penting!!!! Sila tepekkan gambo anda ngandung yang paling VOGEEE THE VASSS (satu jerkkkkk ye kalau uols ada 3 or empat orang anak, just pilih satu gambar ngandung u yang paling cun yer.......jangan lebey2 daripada gambar I hehehehhe - (tipu jerkkkk- lagi vogue lagi I sukak)

5. Bagi taulah details about ur gambo tu, jangan harap I leh telek kat tok bomoh lakss.....exp, nama penuh, berapa bulan ngandung time gambo diambil (jangan letak belon dalam baju udah), ceritalah sikit kalo dah bersalin-anak apa dll lah...jangan risau...I suka baca cerita uolsssss tanpa jemu....

6. Make sure gambar tu bukan dalam lingkungan 7 thn sebelum diambil yer (Tak wajib sangat gambar baru - kang uols terpaksa ngandung lak just nak masuk contest nie)

7. Make sure ur entry link back to mine.

8. Tarikh tutup penyertaan before 4 Dec 09 sebab past tu I nak gie beranak. (Kang ada yang sambil meneran, sambil update contest nie....)

9. Last sekali sila tinggalkan ur penyertaan kat dalam comment box entry nie.

10. Paling last sekali......selamat menchoba and semoga berjaya....Idup Ibu ngandung!!!! :))))

Oh!!! juri kali nie...Mummy Ayu tak terlibat langsung....saya ulang TAK TERLIBAT L.A.N.G.S.U.N.G!!..since dia pun leh masuk gaks....juri I terdiri daripada my frenz yang Mummy Ayu or sesapa yang terlibat dalam arena berblog ini kenal langsung! Senang citer....depa tak kenal lah...and I keep my words.....as I said before I tegas as a juri

(and kalo pandai bodek, I lembut skit ehehe)


p/s: hadiah akan di show off kan kelak...and I promise u...It will be a superb gift.

Gambar boyot chomel korang akan diadili dari segi berapa voltan ke'vogue'kan anda yee... lagi gediks, lagi I suka....Oh! jangan la tayang peruts anda tanpa secalit pakaian yer...I memang nak tengok peruts boroi uols....tapi dengan berpakaian yer..ehehe I taknak karang ada yang hantar gambar bertuala jerk...eheheh


Me Naughty..me Netty

85 comments:

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

suka!!!
nanti aku kebek2 gambo aku ngandung..

Rifqi Zuhairi said...

hehehe..nak wat contest jgk...mcm xleh join je sbb time peknen sangat2 tidaklah suka mengambil gambar..huhuhu..rasa sangat la buruk..
apa2pun..gud luck to sape2 yg joint k...

zh-ena said...

kena cari blk la gambo dlm folder

notti netti said...

Tinie - carikkk jangan tak carikkk gambo yang vogue....huhuhu

Angah - alaaa takkan le takder kotttttt...kakak ko bersepah gambo ngandung dia. Hadiah lumayan tau hehehe

notti netti said...

zh-ena - heheh jgn folder kena virus udah ehehhehe..

Rifqi Zuhairi said...

tu la...dia mmg berlepet2 pic time peknen..nanti la kena tnye kat dia la kot ada pic ku terselit dgn dia..huhuhuu..hadiah lumayan ye..bg angah je la..hahahaha..

notti netti said...

Angah - kalo camtu, baik buat contest just for angah jer hahahahah...

:: butterfly :: said...

kalo la sy tau ade org nk buat contest cenggini, confirm sy ambek gmbr yg super duper de vass xhengat dulu!!! waaaaaa nyersal!!

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

ekeke..contest neh den suko..harus joins neh.. tngguuuu....

zai kulim said...

zai pun nak join gak tungguuu....

notti netti said...

butterfly - aloooo cian nye...takder ker gambo vogue pregnant dulu? :)

ibu Eiyman - ekau suko...eden pon suko gak :))

zai kulim - meh..meh...join cepat :)

ZiE FAUZi said...

nk join...tp gambar x vogue pun..biasa2 jer...

notti netti said...

zie fauzi - huhu...yer ker?...alaaaa cian nyeee.....hantar jer mana gambar yang rasa menarikssss:) nanti judge pilih la...mana tau judges ada yang rasa cute ker? hehehehe

zh-ena said...

ok netti ena dah buat entry

nie link utk contest tu

http://zh-bucuk.blogspot.com/2009/11/vogue-pregnant-mummy-give-away.html

harap ader kemenangan la kan hehehehhehee

Naz-Segalanya disini said...

ahkak..i nak join..
http://is3riziburikazz.blogspot.com/2009/11/vogue-pregnant-mummy-give-away.html

mamaelly said...

cam ne nak antar gambar tu?

mamaelly said...

hehehe dah buat dah...

reena said...

kite nak join taw... silalah jenguk2 blog kite... nih semua angkara terhasut dgn mamaelly... ahaks....

LYaFRINA said...

TRINGINN SGT2 NK JOIN.. TP LYA XDE LGSUNG PIC Y VOGUE MSE PREGNANT.. PIC MASE DUK HOSP J BYK.. XKN ITU DKATAKN VOGUE??? HEHEHEHE...YELAAA...MSE PREGGY DULU LYA "SAD PREGNANTCY"... TP...APE2 PON LYA STILL NK MSUK GAK...DGN PIC Y X VOGUE...

mamaelly said...

http://mamaelly.blogspot.com/2009/11/vogue-pregnant-mummy-give-away.html..

tengok tau

LYaFRINA said...

salam.... lya dah join..pic x vogue lgsug.. tp nk join gak...

http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/2009/11/vogue-pregnant-mummy-give-away.html

jgn lupa tgalkn komen yerrr....

reena said...

http://www.reenaonline.com/2009/11/vogue-pregnant-mummy-give-away.html dah selamat ditepek dengan jayanya...

bismillah...

notti netti said...

zh-ena/Naz/Mamaelly - thanxs...nanti I check hokey :) g.luck

Reena - sure thing, nanti I jenguk key :)

Lyafrina - xpe...hantar jer, mana tau judges berkenan...huhuhu, nanti saya I visit kali ke 12 yerk ehehehe

Aleyn said...

Wargh...cam nak join....kena bukak album nih...heheh

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

dah join contest

my link

http://alek-tinie-fatin.blogspot.com/2009/11/vogue-pregnant-mummy-give-away.html

elly @ suely said...

nak join lah... hehehe

Orked said...

Salam puan nettii,

Orked nak join contest ni, ni link kite

http://ometomeiorked.blogspot.com/2009/11/vogue-pregnant-mummy-give-away.html

kalu tak memenuhi syarat gtau yer

terima kasih

TeacherNunu said...

nak join gak laaa. heheheheeh nwya syaart pertama dah buat :)

Aleyn said...

Ok I pun nak join

http://aiqhil.blogspot.com/2009/11/vogue-pregnant-mummy-give-away.html

TQ

karipapsayur said...

Entry siap!!

http://karipapsayur.blogspot.com/2009/11/vogue-pregnant-mummy-giveaway.html

hatiberbunga said...

netti...
sila2 la terjah blog ku ini :
http://hatiberbunga.blogspot.com/2009/11/vogue-pregnant-mummy-giveaway.html
harap lulus la segala ye! ;)

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

salam kenal..
hai saya pun turut serta dalam contest yg menarik ni
free nanti leh view my blog k http://hasroylin.blogspot.com
jika ada sebarang syarat yg saya tk turuti sila bagi tau k...TQ..

ZIANA ♥ FARREL said...
This comment has been removed by the author.
ZIANA ♥ FARREL said...

salam..
i nak join gak..
hope u can comment anything..tqvm
http://wonderwomanituaku.blogspot.com/2009/11/vogue-pregnant-mummy-give-away.html

Emy Omar said...

Ween kita dah buat entry utk join contest ni..nanti tgk eh

Ibu Khalish said...

Salam Mrs. Netti, Ibu Khalish dah join contest. sila2 lah jengok adahsyafiah.blogspot.com/2009/11/vogue-pregnant-mummy-give-away.html

*Miss Geli^ said...

Netti,
i dah join, plis view dan bgtau if ada kekurangan..mekasih

http://cikgeligeli.blogspot.com/2009/11/vouge-pregnant-mommy-give-away.html

NenekPenne said...

i vote for miss geli....heeee

Rya Rizyana said...

Netti,
dah join jugak.. sila terjah ke beloq i yer..

http://akuyangria.via.my/2009/11/vogue-pregnant-mummy-give-away.html

notti netti said...

To:
Tinie, orked, aleyn, karipap sayur, hatiberbunga, adlin aka kyra moms, ziana luv farrel, emy, ibu khalish, missgeli and Rya Rizayana.....

Ucapan saya:
Nanti I check eh...mana terkurang I halau uols keluar...huhuhuhu...dok aihhhh...mana terkurang I inform yer huhuhu...

~dYaHaHa~ said...

nak join..!!! hehe..sila terjah erk! tq dear...

http://dyahahaslittlecottage.blogspot.com/2009/11/vogue-pregnant-mummy-give-away.html

notti netti said...

dyaHaHa - okeee...kita check eh....

mummy_ayu said...

net..aku dah join dah...check jangan tak check...!! nie link aku...
http://mummyayu.blogspot.com/2009/11/vogue-pregnant-mummy-give-away-notti.html

ZiE FAUZi said...

salam...dh join contest ni...check yer...

http://fztogether.blogspot.com/2009/12/vogue-pregnant-mummy-giveaway.html

Uwa said...

Salam,

kita pun dah join contest ni..
http://sayapunyastory.blogspot.com/2009/11/vogue-pregnant-mummy-give-away.html

zai kulim said...

salam zai plak nak join

http://zaikulim.blogspot.com/2009/11/vouge-pregnant-mummy-give-away4dec.html

notti netti said...

ayu, zie, uwa, zai........

okey, noted :)

Intan said...

Netti :)

Intan pon dah siapkan entry for ur contest nie. Sila lah mai "terjah" ye...

http://babyintan.blogspot.com/2009/12/vogue-pregnant-mummy-give-away.html

Thanks!

Anonymous said...

aku nk jOIn gak leh ker????
hahahhaha

~~anna beijinG~~

Rifqi Zuhairi said...

Cik net..ibu dah join dah...puh..puh..puh..buleh la menang yer...

http://rifqizuhairi.blogspot.com/2009/12/vogue-pregnant-mummy-give-away.html

Rifqi Zuhairi said...

Join la jgk contest yg ibu anjur k...

UmiDAnisH said...

saya nak join jugak jom tgk di http://umidanishku.blogspot.com/2009/12/vogue-pregnant-mummy-give-away.html

SiTi said...

NaK jOiN juGaK...nAk KeNa cRi GmBr sOrNg Ni..
RaSaNyA ByK gMbr bErdUa dfGn HsBNd Je..

LeEyA said...

nak join.. sempat lagi nih.. lagi 2 hari.. ada gmbar nya..

LeEyA said...

dah siap.. nasib bek sempat.. ni url nye ye kak.. idak le seberapa vogue.. pic akak 18kali vogue dr pic sy..

http://welcometomylife-leeya.blogspot.com/2009/12/vogue-pregnant-mummy-contest.html

mamaelly said...

net..bila nak umumkan pemenangnye nie..ahaks

aKu PeNcHEnTa said...

hai salam kenal..saya dah join ini contest..sila jenguk yek..tq
http://akupenchenta.blogspot.com/2009/12/vogue-pregnant-mummy-give-away.html

sidiousprime said...

As Salam....

baru masuk ni...tak tahu a naper takder dalam link ni....masuk semalam lagi...huhu

tolong tengok2 ye..

http://sidiousprime.blogspot.com/2009/12/vogue-pregnant-mummy-give-away.html

Agnes said...

salam perkenalan puan penganjur...i join last minute ni harap harap diterima

ni entry saya
http://babytravisshaldrich.blogspot.com/2009/12/vouge-pregnant-mummy-giveaway.html

Zalia Firdina said...

salam,

puan saya pn nak join ni linknya

http://russallia.blogspot.com/2009/12/vogue-pregnant-mummy-give-away.html

KALAU TAK CUKUP SYARAT PUAN KASI TAU YER..

ekin hamid said...

Salam perkenalan..sempat ag nak join kan..
harap dpt view link sy yerk..

http://mutiarazahraa.blogspot.com/2009/12/contest-lagik.html

notti netti said...

To:-
Intan, Angah, UmiDanish, LeEya, AkuPenchenta, Sidiousprime, Agnes and Zalia....

Me:-
Okey noted.....nanti kita check eh....:)

notti netti said...

Anonymous - dengan secara otomatik gilos.....aku mengkualifaik kan ko.....ko nak taruk apa dlm perut tu?.....tong drum?

mamaelly - hukaloh....blom lagi tamat dateline ni haaa.....kih3x....silap tengok kalender nih......sabo..sabo...bawak ngucap....

Momma Mia said...

Salam netti,

dah buat n3. mintak advice yer kalo gmabo tak bleh.

http://alinalan.blogspot.com/2009/12/vogue-pregnant-mummy-give-away.html

notti netti said...

to ekin -

beres check ur en3...g.luck...

Fuhhh letih gak buat contest nieee.....

notti netti said...

to Momma mia...

baru habis check blog u....lulus....:)

mamamiera said...

cik puan notti,
slm kenal.. zai dah join diz contest.
nnti view okeh.. jgn lupe tggl jejak balik ye.

http://mamamiera.blogspot.com/2009/12/vogue-pregnant-mummy-give-away.html

aie.ezza's family said...

salam...notti netti,
kite pun dah join contest ni...jemput la jengok2 my n3, k..

http://notaharianmama.blogspot.com/2009/12/vogue-pregnant-mummy-give-away.html

LisaVsKhusairi said...

salam notti netti...dh join..terjah ler ekk...
http://erynaraisya.blogspot.com/2009/12/vogue-pregnant-mummy-give-away.html

notti netti said...

To:-
mammiera, aie.ezza's, lisavskhusairi....

already checked....done.....g.luck!!!!:)

mama tisya said...

salam netti..feel free to view my entry

http://mamatisya.blogspot.com/2009/12/vogue-pregnant-mummy-giveaway.html

bloglist dh add kt link spt di bwh uder GENG CONTEST

http://mamatisya-friends.blogspot.com/

notti netti said...

mama tisya - sure i check nanti....muahhhhsss thanx and g.luck!

MissLina said...

salam netti...

dah buat n3 khas utk giveaway u... sudi2 la terjah yer... kalu ada kurang... g tau yer...

http://alyazahraoncontest.blogspot.com/2009/12/vogue-pregnant-mummy-give-away.html

p/s happy belated 5th anniversary... and congrats nak dpt baby baru lagi... thx

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

salam..

whooottt...whooottt...smpt lagik maww joins kan.. blm 4 dec lg kan.. ku pertaruhkn gmbq neh:

http://ecarnazrin.blogspot.com/2009/12/vogue-pregnant-mummy-giveaway.html

nota kaki: tgk gmbq pewot-boyot mu neh buat ku maww peknen lg..uwaaa...!!

Mummy_Sofea said...

salam dear..dilla da join contest ni..jeles plak tgk org prgnant ni..hehe...so ni linknya..terjah2 yer..tq

http://luvlysofea.blogspot.com/2009/12/vouge-pregnant-mummy-give-away.html

so klu ada yg xlengkap let me no..

SiTi said...

sAlAm...SiTi DaH jOiN...sILA laa tErJaH yEr...
kAlAu AdA yg kUrang bgTaU yER..

http://zuarcity.blogspot.com/2009/12/blog-post.html

notti netti said...

To:-
MissLina, e-car Nazrin, Mummy-Sofea, Siti...

Okeyyyy....dah check....g.luck...and muahhhhhhsssssss

elly @ suely said...

ok masih sempattttttttttt hehehe... jom gi kat my link

http://cukcomei.blogspot.com/2009/12/vogue-pregnant-mummy-give-away.html

mamazana said...

salam Netti...

Mamazana masuk giveaway last minit ni... But still sempat lagi kan... Jenuh dok cari gbr yg ala2 vogue tp xde la pulak. tp as gbr preggy, bole la kan.... hihihi...

nanti singgah blog mama ye...

http://zanabelongstowanzul.blogspot.com/2009/12/vogue-pregnant-mummy-giveaway.html

thanks...

notti netti said...

elly@Suely and Mamazana...

done checking ur en3......lulus...and g.luck....:)

Farra Dhelina said...

salam mummyyy..

saya nk join nihh..

http://fdhelina.blogspot.com/2009/11/vogue-pregnant-mummy-giveaway.html

selamat melahirkan baby eyhh.. ;)

notti netti said...

Farra.....oke noted...g.luck dear:)

mama alya said...

salam.akak semalam dah antar contest tu tapi baru nak comment arini.lupa plaks.heheh yana dah join nanti view k.
http://yuliezliyana.blogspot.com/2009/12/httpnottinettiiblogspotcom200911vogue.html

selamat melahirkan k

notti netti said...

mama alya - okeeee....:)

The Mindtripper said...

kalo peknen 4 tawon tak kuar anak leh ke? hehe..aku ni berperut labuh sejak azali..hiks :P