Tuesday, December 8, 2009

AKTIVITI LUNCH HRS SEMALAM

APA???? I AND MUMMY AYU....KE THE GARDENS....?
Semalam tengahari kami ke The Gardens.
Sepatutnya bertiga dengan lin...but dia sibuksss sangat....(walaupun dalam hati meronta nak pergi.....) pergi ke sana I drive, balik Ayu drive since I dah tak larat dah. Ayuuuuu...ko bawak slow!! ahahahahhaaaa......walaupun nak balik ke ofis and Ayu tengah marah and membebel dengan abang jaga toilet tuh.....tapi dia still bawak kereta dengan lemah lembut @ berbudi bahasa @ slow. @ ko masih pakai P yer Ayu??...supposenya kalau orang tangah marah sure bawak laju2 kan? celok sana celok sini...ko marah2 still leh kasi orang depan yang baru bagi signal masuk dengan muka sombong...isk..isk..sib baik..aku tengah baik hati....idak kaki kanan aku nie terkangkang kat gear nak tekan pedal minyak...kasi laju skit...huhuhu heheheheheh...
ok......berbaliks kepada cerita The Gardens. Nie....area the gardens..........near Coach Store....cantik deco xmas dia.....since we all gadis gedik terawal sampai...so sempatlah berposing sakan....siap berangan...kalau lah haku tak kawin lagiii...musti nak tiru...style deco ni for pelamin...ada pokok xmas....ada santa kelaus jadi pengapit......musti ceria (kununnnn) apa kejadah pelamin ghupe pokok xmas?...mau kena hambat ngan bapak haku. Anyway....ko tu dah nak masuk anak 2...piiiraaa mabukkk... Ini posing saya...kat deco pokok xmas at the gardens and midvalley.....midvalley nye ok gak lah...but apa2 pon tak leh lawan deco kat singapore...lagiiii lumayannnnnn....huhuhu....time nie cam hangin jer ngan Mummy Ayu...I suh dia snap gambar I yang ramping2....tapi....dia snap gambar I....yang boyot2 jer...puas I cover peruts..... Sib baik tak pakai baju merah n jambang...idak dah leh kerja part time jadi santa kelaus.

See....gambar Mummy Ayu...I hambik chomels2 jer......cam belom kawin....I ni baiksss lah....huhuhu....mana yang lemak berlebihan tu...I kasi cover.....(ko kena ingat jasa baiks aku ayu....so rajin2 lah ker kedai coach, belikan aku purse zip kaler unggu tu...yang tertayang tepi tingkat kedai....) ahaksss.....sila jangan marah...kelakuan I adalah lebih baik daripada abang jaga tandas 5 ringgit tu....yang perasan hensem tu...yang dia ingat dia habis smart macam jesbon tu....apa dia hingat dia pakai tuksedo dah kira hensemmmmm???......hensem lagi kepala lutut ko kan ayu...kan? kan?....

KENAPA SAYA BEBEL NIE????? adakah saya sudah mempunyai tanda2 nak beranak?.....
oh bukan...saya bebel sebab cuti saya masih belom diluluskan.....MENCI .....!!!! semua nie salah abang tandas 5 ringgit!!!! lenkali I nak buat peraduan...and hadiahnya....tiket ker tandas 5 Ringgit at The Gardens.........:)

OH!!!! MAAF DI ATAS KEMEROYANAN SAYA KEJAP....
ANYWAY BACK TO NORMAL MOOD........
TERIMA KASIH DAUN KELADI TO LADY VERDE aka BAIZURA.......
FOR THE LOVELY HADIAH! SUKAK SANGAT!!!!!!!!!!!
(saya adalah salah seorang pemenang contest dia...sukak...sukak...!)
Rezeki saya murah....amin:)


Me Naughty..me Netty

6 comments:

mama tisya said...

deco krismas kt midvaley slalunya cun2..sure rmi org nk berposing..aritu sempt kita posing kt pokok krisma the curve...kecik sgt gmbrnye..cuba time upload gmbr tu select large so lebih jelas tgk mummy vouge berposing...:-)

tahniah menang contest

mummy_ayu said...

kureng asam ko, kata aku drive slow..tapi memang aku tak berani nak rempit..sowie la yer,lagipun aku hormat ibu mengandung..he he he!!

notti netti said...

mama tisya - tu la pasal.....cantik kan?

ayu - hahahahahahhaahhaa

Rifqi Zuhairi said...

Ala...mummy ayu tu mmg sepanjang masa drive slow..tu psl time balik keje xleh bg dia drive..klu x,mau kitaorg ni sampai umah kul 10.oo mlm...habis semua keta dia bg jln dulu..tensioonnnn jeerrr....(along,jgn marah haa....)

notti netti said...

angah - betoi2....slow gile...org blakang dah hon2 dah...dah le kete gen2 tu fames kat area bangsar...kete laju le kan...alih2 minah nie bwk...slowowwww jer....cam bukan gen2 haku la. ahahaha (Ayu sila tutp telinga and bukak mata kui kui kui)

Aleyn said...

Cantiknyer deco christmas tu...tapi tak secantik orang yg berposing di sebelahnyer...hehehe


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno