Sunday, December 13, 2009

ARGGHHHH GELIIIIIIII NYEEEE!

Hi seksey!!

Salam uols......

Saja nak kongsi cerita....:) (Rasa tensi lak tak luahkan kat korang)
Tadi I terpijak cicak.....eeeuuuuwwwwwwwwww..........
WHY MEEEE!!!!!
Eeeeeeeee........still remember badan dia menggeliat manja after kena pijaksss ngan mak buyong nie....eeeeee cam getah...eeeeeee
Ya Allaaahhhh....I ngandung...sabar....sabar....ampunnnnn...ampunnn....
Bukan i sengaja pijak u cicaksss.........sumpah tak sengaja.......eeeeeeeuuuuuuwwwww....
Berapa kali I melatah...jarang sekali nak lihat gadis secomel I melatah.....eeeeeeeee
Apa yang I tau...I lari ke bilik air and samak kaki I...(cam benda haram laks) huhuu....
Tau2 cicak tu dah hilang....hubby buang kot...or dia halau...or cicak tu blah sendiri....
Yaaa Ampppunnnnnn......

Itew jer......cerita saya....
Saya still gelikssss,........
Eeeeeeeeeeuuuuuuuuwwwwwwwwwwwwwwwwwww....................

Me Naughty..me Netty

5 comments:

Emy Omar said...

Ada tak awak check cicak tu admit kat hospital berhampiran??Parah ke kecederaan cicak tu ha...ha..no la just kiding..nasib awak tak jatuh ke hape ke kan..

Emy Omar said...

pssst..teman idak la ganas he..he..kalau dah buat perangai rhupe itu memang teman boleh la transform kan..jadi ala2 powerpuff girl ha..ha..

mummy_ayu said...

ya ampun...sian cicak tu..ko ok tak..careful!!!

UmiDAnisH said...

Ya Allah, nasib tuan empunya badan tak pape.. tula kan cicak tu melintas tak tengok traffic light, hehehe..

notti netti said...

emy - parah kott/ cicak tuuuuu dah namanya makcik berkilo2 nie pijak dia...:)

ayu- aku sihat dan waras lagi huhuhu

Umi-tu la pasal...kita salahkan cicak tu...huhuhu...berani mati tu.


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno