Monday, December 14, 2009

SEMALAM GIE TGV

SALAM SEMUAAAA>...........................
Bosan tak hari nie.......?
Saya bosan teramat.....banyak kerja office kena settle kan before I holiday moday nextweek.......jangan lah baby keluar this week taknak lah I pecah ketumban kat office...naya jer. And today....I declare myself....that I dah tak larat nak bawak kereta.....my bum nie sakit sangat semalam.....nak kata sembelit...tak jugak....okeee jer....but sakit la plaks......hmmm...xpe lah malas layan......kalo layan.....dok baring jer lah.......
Oh! kenapa ada gambo mamat gelabah 2 orang kat atas tu?....apa kena mengena diaorang ngan hidup I.....bodyguard I ker?.....or tukang sambut baby I? huhu tak kuasa....!

I sensorang kat dalam panggung time nie....seram gak...sunyiiiiii jer....my hubby amik oksigen.
Nak di ceritakan....I gie tengok wayang semalam...(macam lah uols tak pergi tengok wayang kan?) saja nak kongsi.....sarat2 and punggung tengah sakit and dimeriahkan lagi ngan baby I dok wrestling dalam perut...hmmmmm.....boleh tu gagah tangok wayang...huhuhu....Sebenarnya I tak berkenan tengok 'MY SPY' nie....I prefer tengok SANTAU....(gile ko pompuan)......tapi my hubby tak berani tanggung risiko....takut I terberanak dalam TGV....ok what???? jadi anak angkat TGV....setahun tengok wayang free....huhuhu......tapi kalau I tengok wayang SANTAU...confirm I tutup mata dari 1st sampai ending ehehhehe....ah...tak kisah lah....

Salah satu penyebab I nak ke TGV....(oh! kitaorang gie TGV MIDVALLEY....dekat ngan rumah)
See?...nampak jajan kat atas tu...I teringin nak makan popcorn.....(heheeh itu sebenarnya)...dapat gak merasa....(macam jakun) wayang blom start, I dah ngap-ngap separuh.....but I makan popcorn yang banyak caramel lah...huhuhu. Itu tak termasuk makanan sebelumnya....I berjaya finishkan 1901 hotdog dalam sekelip mata jer....sebelum orang lain masuk panggung...huhuhu...terror tak?.....silalah cakap I terror.....
(apa lagi yang ibu ngandung cam I leh wat?)
Time nie...I tunggu hubby gie toilet.....lengang jer.....kitaorang dah habis tengok wayang and time nie around 1110 pm I guess.....Sunyiiiiiiiiiiiiiii jer.....eeeeee...seramsssss.....
I nak ngomel manja skit.....tandas kat sini....isk...out!!!! pepaham lah ibu ngandung cam I nie...asyik nak terkucil jer....satu jam setengah I tahan kat dalam panggung.....bila habis wayang terus ker tandas...isk...isk....isk...penyakit betul!....semua tandas..eeeee......kotor...najis jer.....non-available yang bersih...terus takder nafsu nak kencing...isk....buruk perangai.....susah gamaknya nak pam toilet...isk....geliksss....

Hmm about the 'MY SPY' movie...hmm what can I say....I gelakkk2 terpaksa...and my hubby separuh masa pertama dah tido......so uols pepaham lah nak kasi rating movie nie berapa. Asyik nak promote celcome and perodua jerk......

p/s- About vogue preggy mummy contest tu, udah diketahui pemenangnya.....akan diumum bila2 masa jer yer.....heheheheheheheheh
Me Naughty..me Netty

7 comments:

mama tisya said...

popcorn yg caramel best ler...kalo yg tawar2 tk best...heheheh..hah kalo tgk santau mau u terberanak awl...kekekek...

Emy Omar said...

ha..ha..mujur la tak deliver kat dalam tu ween kalau tak sure la nama anak u kena letak TGV something ke kan..:D saya pun suka bebenor dengan popcorn caramel tu

notti netti said...

mama tisya - motif memang nak macam tu...nak kasi beranaks awal....tapi hubby takut amik risk...dia takut nak dukung bini boyot dia nie kot huhuhuhu....

Emy - aku namakan TGV Rina ....okey dok?

LeEyA said...

akak ngndung anak sulong ye..

notti netti said...

huhu...dok lah dek....anak nak masuk 2 dah ha. gaya jer cam ngandung sulung...huhuhu

mummy_ayu said...

mak oi...patut la semalam wayang penuh..ko gie tgk wayang yer...he he he! sempat lagi tu...

notti netti said...

AYu- hidup mest mengejar ke'sempat'an hehehehehe


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno