Monday, December 14, 2009

DIUMUMKAN PEMENANG VOGUE PREGNANT MUMMY CONTEST 2009 !!!!!!!!!!!!

WOOOOTWOOOOTTTTTTTT!!!!!!!!

ANDA TERUJA?

ANDA XCITED LEBEY?
ANDA TAK LALU MAKAN?

ANDA TERKINJA-KINJA? (tak kotttt ...I jer yang terkinja-kinja)

ANDA YAKIN ANDA PEMENANG ITEW?


HUHUHU>>>>>MEH SAYA KASI TAU SIKALANG......

PEMENANG FOR VOGUE PREGNANT MUMMY CONTEST 2009 ADALAH.......

"

"

"
"
"

"

"
"
"

"
"
"

"
"
"
"

"
"

"
"
"

(lecehlah buat mende alah kat atas nie)




Dipendekkan en3......huhuhu




Tempat PERTAMA jatuh kepada......drumrollllllllllllllll............

Pompuan mengandung pegang payung paling vogue............ (kata juri)



DYAHAHA


Anda akan menerima beanbag bersize M........

sila beri e-mail anda kepada saya sefaster mungkin untuk pemilihan warna.....lewat daripada 1 minggu tarikh en3 ini....anda dikira out dan hadiah akan diberi kepada pihak seterusnya hehehe kejams I kejams I...huhuhu...

(garangnya...nak kasik hadiah pun garang ker?)

bukan apa.......saya takut saya terberanak dah eheheheh.



Tempat KEDUA jatuh terjelupuk kepada...........



Mummy-Sofeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............





Anda akan menerima handbag jenama charles & Keith...original erkkkkk....sila tepuk tangan nyanyi rasa sayang hey.....




Tempat KETIGA......huhuhu.....wanita yang bakal terberanaks tak lama lagiiiii

Pemenangnyaaaaaaaa.....................


MISS GELI


http://cikgeligeli.blogspot.com/



Posman bakal memberi anda hadiah kat atas tu...sebijik wa cakap lu.....kecuali tangan saya dan cadar katil saya....... :) harap-harap u sempat terima sebelum u beranaks....kalo beranaks pun...tak kisah lah......
janji u terima and bukan jiran sebelah rumah u terima.


Hadiah saguhati...uhuhuhu.... (tetiba jer ada nih)

2 pemenang hadiah saguhati akan menerima hadiah...misteri....huhuhu.......(sebenarnya dah ada hadiahnya...but saya malas nak upload gambar hari nie...boleh tak????) huhuhu....esok lusa...insyaalllah saya uploadkan bag coach tu opppssss hehehehe...taklah...,jangan korang berangan lebey....kang tak tido malam....tapi adalah hadiah itew....akan direvealkan esok lusa.....

So.....diumumkan pemenang saguhati......................




AGNES........!!!!





&


Hati Berbunga



Yeeeaaaaa...tepuks tangan jugakkkkkkkkk kat korangggggg......


IMPORTANT


PARA PEMENANG DI ATAS....SILA BERIKAN NAMA dan ALAMAT RUMAH ANDA LENGKAP DENGAN NO HP KE notti_netti@yahoo.com. LAGI CEPAT ANDA HANTAR...INSYAALLAH LAGI CEPAT ANDA AKAN MENERIMA HADIAH ITEW....HUHUHU....

Kepada semua peserta...huhuhu nie yang sodeh ni....jangan merana...jangan guling-guling.....saya dah cuba sedaya upaya menghasut para juri....tetapi....mereka lagi kasih kepada pemenang di atas.... (juri saya

errr....6 orang kesemuanya...and alll guyss...jangan marah yer)

Gambar anda...ada yang cantik-cantik....tatapi....ikut nasihat Mummy Ayu...bagi hadiah berpada-pada...


(sebab dia tak menang huhuhu)


p/s:- dengan ini diumumkan (asyik umummmmm jer) maka tutuplah sudah contest ini....heheheheh korang leh delete picture boyot I kat sidebar uols...tapi jangan la uols yang tak menang nie....bakar or...santau or...bugels kan gambar I yang chomels itew...kot yer ada yang marah huhuhu....


(Err sebarang aduan or amarah tak akan dilayan yer ehehhe)..


TETAPIIIII!!!!!!


Saya ada satu lagi contest...nak buat...ni kira tangkap muatnya contest....


Tak perlu nak link-link blog saya kat blog anda


Tak perlu copy paste gambar kat sidebar or sticky mode ker...


Tak perlu buat entry panjang lebar...


Just be my follower jer....


Tak susahkan????????


Esok saya kasi tau apa contestnya....sekian.....


BUBYEEEEEEEEEEEEE>>>>>>>>>

16 comments:

mummy_ayu said...

congrats to all the winner!!! cepat cepat kasi alamat, cik netti kita dah nak bersalin tu. he he he!!

notti netti said...

AYU - sila escort aku ke pejabat pos yang sekangkang kera dari opis kita...huhuhu.....

mama tisya said...

tahniah pd smua pemenang

nur rabiatul adawiyyah said...

tahniah pada semua pemenang especially pada mummy sofea...murah rezekinya..

Momma Mia said...

Congrat to all the winners. Uolss memang VOGE!!

Emy Omar said...

Congrats to all winners...Yeah!!

Intan said...

Congrats to all winners!

Especially to my blogging pren Agnes :D Vogue da vass gitu!

mamaelly said...

huk huk huk huk..mama kalah la baby....hehe tak pe..tahniah pada yg menang..mmg patut menang pun yg pemenang pertama tu...hubby elly pun cakap dia vouge..heheh net..tahun depan wat la lagi...elly ngan peknen nie..pas nie nak amek gambar vouge2..wat tau wat tau...huk huk huk..

UmiDAnisH said...

tahniah kepada pemenang yg memang vouge =D

elly @ suely said...

alaaa aku x menang ker netty? kijam kijam kijam!!!! huhuhu.... x pe la, xdek rezeki aku yg cumel ni hahaha... anyway tahniah kepada sume pemenang!

*Miss Geli^ said...

hahhahha...tahniah kepada aku sendiri, sebab aku kedengki tak dapat no satu!!!

lenkali aku pun nak pose ngan payung, tapi kena ada nandek kat dahi, baru voley menang...

sat sat lagi aku email itu add...tapi tulis nama sebenar tau..jgn plak tulis nama GELI kat address tu,mau ayah aku bergaduh ngan itu posmen lagi...hahahha

Agnes said...

thanks Netti coz pilih i sebagai pemenang...i dh email u my address n hp no...

Wan Anie said...

congrats to all winner... huhu ingat nak join gak dah umum pemenang rupanya... :(

mama alya said...

tahniah kepada pemenang.memang vouge pemenang tu pegang payung...

notti netti said...

mamaelly - xyah tunggu tahun depan.......nie ada contest terbaru nieee

elly@suely - hahaha sapa suh ko x posing terkangkang......

missgeli - len kali kipas I lebih skittttt....baru dapat beanbag tuhhh eheheh

agnes - noted:)

Wan - Ada satu lagi contest ehehehe....

hatiberbunga said...

thank you netti..!!!
wpun diri ini dpt adiah saguhati jer.
janji, dpt adiah, kan? hihi..

i dah emel u nama n alamat. nanti cek aa, eh!


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno