Monday, December 7, 2009

CONTEST DAH TUTUP

Hiiii uolssss......camne sabtu ahad? beshhh?????
Macam banyak kenduri kawin kena attend kan???
I kini menghitung hari...bilo le baby IRFAN nie nak keluar?????
x sabar nak cuti sebenarnya....or....the truth is tak sabar nak kurus balik......
(Iyer ker Net????)
heheheh actually yang sebenar-benarnya.....takut lah!....camno lah perasaan nak beranak normal nie........ah! tanak layan.....
Today I nak layan pasal peraduan yang I bikin...hmmm yup...dah finish dah pun, cuma I tak maklum awal. Suppose nya on saturday I dah tepek gambar2 vogue uols (Yang join the contest nie je la) but.....my broadband nie...slowwwwwwow sangat...apalah celcom nie.....same goes with sunday....punnnnn slow nak map......isk isk.....sabar Net...ko tu ngandung.
So....probably tengahari nie...or petang nie...I will tepek gambar uols yer.....yang mana kasi lebih dari 2 gambar, I pick one only yer.....and pemenang akan diumumkan nanti.....kena tunggu masa judge...ahahahah.....(since I hingat lebih kurang 10 orang jer berminat join contest nie.....huhu....boleh tak????)
Tapi sambutan....beshhhh...naik juling I tengok peruts uols......and then, I banyak dapat komen yang uols hantar gambar tak berapa vogue gitu kan? kan? kan?
so...jangan risau....its depends on the judges......kalau dia rasa...muka uols macam nak gi perang ker, cam barus past membajak ker....but they think u vogue.....oke lah.....diaorang punya pilihan.....I akan collectkan the result and calculate. Okeeeee:)
Oh! hadiah, I tak tambah banyak....huhuhuhu...tapi adalah......tapi apa pun....contest nie...and hadiah akan settle before I deliver....hokey......
Muaaaahhhhhhhhhhh!!!!!!!
Me Naughty..me Netty

4 comments:

ZIANA ♥ FARREL said...

netty, tunggula waktu pantang nanti..xsanggup wei nak habiskan 44ari!!

reena said...

dun wory babe... kite tiga2 normal... walopun mmg sakit giler... tp lps kuar... perghh... lega sgt... nak kurus pon sonang...

susudalambotol said...

tak sabat nak tengok baby ye? tp nanti bila baby dah keluar, rasa rindu sangat masa 9 bulan mengandung ni :)

notti netti said...

ziana - huhuhu....aloh....44hari? hukaloh...

reena - alahhhh yang sakit gilerrr tu la yang tak besh!

susudalam botol - iye la kan...bila dah beranak. sure nak mengandung balik...hehhe konon nye lah.....:)


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno