Friday, December 4, 2009

CONTEST VOGUE PREG. MOMMY AKAN DITUTUP

Yuhuuuuuuu......salam hujan dari I untuk uolssss....

Malassss sangat nak bangun gi kerja....blame it on rainy day........kan bagus dok berbungkus dalam selimut skang nie........Oh!! semalam kan I mimpi Edward Cullen.....bukan mimpi basah ekkkk.....huhuhu.....nyahhh!!!! nope...nope him (u hansap vampire) I mimpi a bunch of girls cuba nak geget I, konon nak jadi kan I vampire cam diorang lah...I lari punya lariii punya lariii sampai I sedar someone pegang kaki I. My hubbyyyyyyyyy yang tak tido-tido lagiiiiii......isk....mimpi yang best bila dikejutkan secara tiba2....amatlah tidak beshhhh.....I suka kena kejar huhuhuhu......cam celeb laks.....and apa yang menyebabkan I mimpi vampire hunting me.....huhuhu thanx to mummy ayu yang msg I...ajak tengok Twilight Saga today.......dia dah booked tiket kat midvalley......yippeeeeee......saya sukak. Go...go Team Edward....
Oh! saya adalah amat serious apabila menonton wayang...Ayu! sila jangan ganggu saya dengan bertanyakan soalan yang bukan2......okey!
Huh! anyway.....stop the panjang lebar mukadimah...
My point yang I try to highlight is....


MY VOGUE PREGNANT MOMMY CONTEST
akan ditutup today and I kasi masa until 1159pm atau bersamaan dengan malam karang. After that time...I tak layan....I layan tido. So...mana2 mommy vogue kat luar sana...yes you! anda masih sempat untuk menepek gambar boyots anda di blog saya yer.....

ANDDDD....

Iwas thinking that......nak plus some more the prezzie
ye lakan...since yang masuk bertanding pun cam berbaloi-baloi gak la....and not fair la I kasik hadiah dari tempat pertama ke tempat ke tiga je kan?....sokong tak?...ker korang taknak?...kalo taknak....takper...huhuhu (apa la net ni...dah offer nak tambah hadiah tapi taknak kasik lak).
ANNDD Some more.....

Bagi I mood nak show off jap....:)
Kelmarin gie jenjalan kat Midvalley (my 2nd home kui3x)
and I grab this
"
"
"
"
"
")


Saya sangat happy tepuk tangan skang.......eheheheeheh

(AYU, sila jangan bebel kat haku...sekian:)
p/s:- AKU totap nak makan kat Italianese.........sila noted Ayu hahahahahahah.

Me Naughty..me Netty

6 comments:

mama tisya said...

wah penganjur nk tmbh adiah lg ye...alhamdulillah bertmbh2 rezeki baby :-) hrp2 ada la rezeki mama tisya...

opis dkt ngan midvaley leh la mkn2 & soping sllau ek...

notti netti said...

mama tisya - takder la dekat sgt.....huhuhu dekat lagi sogo rasanya.Rumah jer dekat ngan midvalley...naik kereta kira 10min la nak sampai...hahaha
Insyallah ada rezeki u....I nak jadi santa kelaus nih!

zh-ena said...

nak tambah aper salahnyer heheheheheheh maner tahu ader rejeki ena

mamamiera said...

setuju sgt2lah kalo cik puan net tmbah adiah..
maklomlah.. kite semua yg join contest ni kan dah membaloi2kan puan Net.. hehee :p

notti netti said...

zh-ena - hahaha tengah pikir hadiah apa lak nak tambah...huhuhu

mamamiera - huhuhu pandai u:)

mummy_ayu said...

oo..beli handbag baru yer...!!!


© Copyright Reserved to NOTTI NETTI l Designed by DayangDeno